Литература

Нашето издателство е създадено с цел да подпомогне процеса на финансовото ограмотяване на хората в България. Издаваме книги в областта на личните финанси, себеусъвършенстването и приложната психология. Основаната идея е да има повече литература в тази сфера достъпна на български език. Книгите съдържат полезна информация, която е практически приложима и може да помогне за постигане на повече лични успехи и просперитет. Те също така ще ви помогнат да получите финансова независимост и свобода! Тази литертура е така подбрана, че да може да се упражнява и прилага съвместно с консултанти на Тогедър България.

Стратегия за бързо натрупване на капитал

Малката книга "Стратегия за бързо натрупване на капитал" е за тези, които желаят да се научат как бързо и решително, да натрупат голям капитал.

Цена: 3,00 лв.

Находчивостта

"Находчивостта" е есе, изобразяващо една основна идея: вашето щастие зависи изцяло от това, което изберете да вършите - или да не вършите - с картите, които ви предостави животът.

Цена: 20,00 лв.

Добрият късмет

Вдъхновяваща малка книга, написана под формата на приказка за двама рицари, лутащи се из омагьосана гора, в търсенето на магическата четирилистна детелина, докато накрая се сдобиват с мъдростта, как сами да сътворят късмета си.

Цена: 8,00 лв.

Кодът на парите

Цена: 12,00 лв.

Легенди за богатството

Цена: 20,00 лв.

Съседът Милионер

Цена: 20,00 лв.

Моши моши, Япония

Цена: 14,99 лв.

Парите или живота

Цена: 50,00 лв.

Поведенческата бездна

Цена: 20,00 лв.

Лесният Долар

Цена: 20,00 лв.

7-те закона на богатството

Цена: 60,00 лв.

7-те закона на парите

Цена: 20,00 лв.

Новите правила на богатството

Цена: 30,00 лв.