Литература

Нашето издателство е създадено с цел да подпомогне процеса на финансовото ограмотяване на хората в България. Издаваме книги в областта на личните финанси, себеусъвършенстването и приложната психология. Основаната идея е да има повече литература в тази сфера достъпна на български език. Книгите съдържат полезна информация, която е практически приложима и може да помогне за постигане на повече лични успехи и просперитет. Те също така ще ви помогнат да получите финансова независимост и свобода! Тази литертура е така подбрана, че да може да се упражнява и прилага съвместно с консултанти на Тогедър България.

Най-богатият човек във Вавилон

10 притчи за парите. Не можеш да забогатееш, ако не познаваш правилата!

Цена: 12,00 лв.

Свръхбогатите

Парите не миришат — твърди император Веспасиян, който облага с данъци дори тоалетните. Как придобиват своите състояния свръхбогатите от по-късните времена? Как забогатяват Ротшилд и Рокфелер, как откриват пътя за обогатяване Форд, Круп, Онасис?

Цена: 40,00 лв.

Законът на успеха

Струваше ли си да давам повече от себе си през тези двадесет години и да понеса всички тези трудности? Отговорът е очевиден.“ - Наполеон Хил

Цена: 80,00 лв.

Всички маркетолози са лъжци

В книгата си „Всички маркетолози са лъжци“ Годин заявява, че маркетолозите всъщност не са лъжци, а разказвачи на истории. Тази книга е изцяло за разказването на истории.

Цена: 40,00 лв.

Онези, които мислеха различно

Прочетете историите на няколко различномислещи човека - пионери в бизнесите си, хора, които мислят различно, които не се движат по утъпканите пътища на обществото и които поемат рискове и отговорности, достатъчно големи, че да оставят следа за всички

Цена: 40,00 лв.

Да променим нагласата си

„Да променим нагласата си“ се фокусира върху това, което хората трябва да направят, за да се издигнат над обстоятелствата, вместо да бъдат контролирани от тях.

Цена: 40,00 лв.

Въведение в еволюционната психология

„Въведение в еволюционната психология“ е книга, която всички актьори от филма „Матрицата“ е било нужна да прочетат, преди да започнат да снимат кадрите за филма. Книгата е написана на достъпен език с множество илюстрации и изображения. Дава една разл

Цена: 40,00 лв.

От неудачник до преуспяващ търговец

В книгата е описан професионалния опит на Франк Бетджър и преминаването му от неудачник към успешен търговец.

Цена: 30,00 лв.

Настъпващата чума

„НАСТЪПВАЩАТА ЧУМА“ е книга, която променя мирогледа и разтърсва читателя до основи, който се сблъсква с горчивата истина, че човек не може да победи в необятния патогенен свят.

Цена: 50,00 лв.