Литература

Нашето издателство е създадено с цел да подпомогне процеса на финансовото ограмотяване на хората в България. Издаваме книги в областта на личните финанси, себеусъвършенстването и приложната психология. Основаната идея е да има повече литература в тази сфера достъпна на български език. Книгите съдържат полезна информация, която е практически приложима и може да помогне за постигане на повече лични успехи и просперитет. Те също така ще ви помогнат да получите финансова независимост и свобода! Тази литертура е така подбрана, че да може да се упражнява и прилага съвместно с консултанти на Тогедър България.

От неудачник до преуспяващ търговец

В книгата е описан професионалния опит на Франк Бетджър и преминаването му от неудачник към успешен търговец.

Цена: 30,00 лв.

Настъпващата чума

„НАСТЪПВАЩАТА ЧУМА“ е книга, която променя мирогледа и разтърсва читателя до основи, който се сблъсква с горчивата истина, че човек не може да победи в необятния патогенен свят.

Цена: 50,00 лв.

Научи как се учи (за деца)

Тази книжка е за деца от 8-12 годишна възраст. Адаптирана за по-малките и се основава на принципите в „Основно ръководство за учене“.

Цена: 38,00 лв.

Ще се срещнем на върха

Този вдъхновяващ бестселър разкрива стойността на здравословната себепредстава и начина, по който да я  изградите. Той показва защо целите са важни – учи ви как да ги избирате и ви мотивира да ги реализирате.

Цена: 30,00 лв.

Направи милиони сега

Книгата проследява как Ем Джей Де Марко се пенсионира на 30 години, като разбива вярването на повечето финансови гурута.

Цена: 30,00 лв.

Симулация и Симулакрум

Жан Бодрияр е френски културен теоретик, социолог, философ, политически коментатор и фотограф.

Цена: 20,00 лв.

Сам Уолтън: Произведено в Америка

Това е биографична книга за живота на създателя на Уолмарт - Сам Уолтън.

Цена: 30,00 лв.

Заблудата на предприемача

Заблудата на предприемача (англ. The E-myth Revisited) е една от най-препоръчваните книги за хора, които искат да създадат свой бизнес.

Цена: 25,00 лв.

Богатият наемател

Подходяща за: Собственици на жилища, кандидат собственици на жилища, брокери, хора, които им предстои преместване, студенти, пенсионери, семейни хора.

Цена: 25,00 лв.