Литература

Нашето издателство е създадено с цел да подпомогне процеса на финансовото ограмотяване на хората в България. Издаваме книги в областта на личните финанси, себеусъвършенстването и приложната психология. Основаната идея е да има повече литература в тази сфера достъпна на български език. Книгите съдържат полезна информация, която е практически приложима и може да помогне за постигане на повече лични успехи и просперитет. Те също така ще ви помогнат да получите финансова независимост и свобода! Тази литература е така подбрана, че да може да се упражнява и прилага съвместно с консултанти на Тогедър България.
Лесният Долар

Лесният Долар

Цена: 20,00 лв.
Доставки се извършват и в чужбина
За книгата

Как един човек изчисти изцяло дълговете си и постигна живота на своите мечти. Трент Хам се довел до потребителски дългове, бил нагърбен с работа, която мразел... и му хрумнало как едновременно да избяга от тези задължения и да изгради удовлетворяващата кариера, за която винаги бил мечтал. Хам споделил опита си на сайта си и го превърнал в един от най-големите американски уебсайтове за лично финансиране. Сега "Лесният долар" е вече достъпен и под формата на книга, пълна с практически съвети, инструмени и уроци, които можете да използвате, за да трансформирате вашия живот. Това не е просто поредният личен финансов наръчник: книгата е невероятно мотивираща, практична и 100% актуална според съвременната реалност. Трент Хам ще ви покаже как да пренапишете правилата, създавайки по-здравословни взаимоотношения с парите, както и с обичаните за вас хора. С негова помощ ще можете да се отървете от задълженията си, да започнете да се движите напред и да изградите силно лично обръщение, което предлага истинско щастие без значение на какво се случва с икономиката.

За автора
Трент Хам трансформирал живота си, измъквайки се едновременно от огромен потребителски дълг и работа, която не можел да понася. Започнал да споделя уроците, които научил чрез уебсайта с, който бързо станал един от най-популярните сайтове за финанси в страната, привличайки повече от 600 000 посетители всеки месец. Той е автор на "365 начина да живеем евтино: ежедневният ви наръчник за спестяване на пари" и пише статии, които редовно биват разпращани до стотици малки вестници и бюлетини.

Читателите за книгата


Мария Гугучкова

Книгата за Лесния долар – показва в детайли как правилно да си планираме и разпределяме разполагаемия доход. След като си направим план на парите се вижда колко от тях се пилеят излишно за ненужни неща. Като заключение мога да кажа, че спестяването не е да се ограничаваш, а да даваш пари точно за нещата от които имаш нужда.

9.7.2018 г.

Росица Георгиева

Лесният долар е книга, която промени мисленето ми, книга пълна с много полезни съвети - какво да правим и какво да НЕ правим. Авторът на книгата дава възможност със своите съвети, на тези които я четат да се ориентират в живота и сами да помислят върху това дали искат да успеят. 
Аз лично научих доста неща от тази книга, които смятам да използвам занапред и се надявам да успея! 
Силно препоръчвам "Лесният долар" на хора с мечти и се надявам тя да им помогне да ги реализират. 

9.7.2018 г.

Надя Желева

 Лесният долае е книга, която те запленява още в самото начало с история, за която всеки би си казал, че описва собствено му семейство или това на приятел, а може и просто история която е чул. Но не това е най-интересното от книгата . Прочитайки я, тя ме вдъхнови, именно това, че авторът разказва личната си история и описва как от дъното до което е стигнал успява да се издигне до завидно положение в обществото и живота . Човек не бива да се отказва, не бива да се предава!
Това е посланието което стои от тази книга. Не се отказвайте и Вие !

6.7.2018 г.

Рени Георгиева

Живеем в забързано ежедневие изпълнено с много трудности и проблеми. Всеки от нас се изправя пред изпитанията, които ни е отрекла съдбата. Има хора които са доволни от начина си на живот, а има и такива, които не са и търсят начин да го променят. Търсят вината в другите не в себе си и това пречи много на развитието и промяната.
С любопитство реших да се запозная със съдържанието на книгата "Лесният долар". Още прочитайки първите страници усетих колко е интересна и вълнуваща. Четейки за човек изпаднал в трудност и задължения и търсещ правилната посока към по-добро, описва как когато си упорит, борбен и нахъсан ще успееш!
Задавайки си много въпроси и преусмисляйки ежедневно всяка една своя стъпка действие и цел, успява да създаде свои проект по които да се ръководи и да извади приоритетите на преден план. Унизяван и подритван той започва да мисли по друг начин на нещата,вижда светлината в тунела, вижда другата страна на всички около него... Внимава и преценява възможностите си...Отделя повече време за да чете, да се учи да се усъвършенства като човек за да даде пример на детето си и да осигури бъдещето му... Когато си честен,прям,и упорит -никога не се отказваш колкото и да е трудно каквито и лишения да трябва да понесеш, отговорността която поемаш в бъдеще това си ти и можеш и ще успееш!

3.7.2018 г.

Стоян Мусев

Книгата ми хареса и определено има какво да се научи от нея.  Много от нещата и проблемите, които са залегнати в нея, по един или друг начин са част от моите разбирания за живота и живея според тях.  Други неща имах усещането как трябва да ги правя, но дали поради липсата на воля или нещо друго не съм ги правил, имам лош навик понякога да отлагам без никаква реална причина, а просто така и знам, че това е много лоша черта и работя по това да изкореня всякакво отлагане от живота си.
Може да се каже, че има някои неща, които книгата ми припомни че трябва да се правят, за да се върви по правилният път.  Винаги търся знания за това как мога да правя нещата една идея по-добре от предишния ден, но определено тази книжка дава едни основни правила, които човек ако не спазва не би могъл да управлява парите си по правилен начин, а в това е зародиша на това много хора да не им стигат парите.

27.6.2018 г.

анонимен

"Лесният долар" не е просто обикновенна книга, която ще събира прах на рафтовете, след като я прочетете. Тя е книга, която трябва да се отваря отново и отново, независимо от броя прочитания. "Лесният долар" съдържа изключително полезни съвети в областта на личностното развитие. В книгата ще откриете приложими примери, относно вашите финанси, навици, спестявания, разходи, приходи, задължения и по-важното как да се освободите от тях, и последно, но не на последно място- как да бъдете по-добри хора
П.С: Много от примерите се отнасят към начина на живот в Америка, но независимо от това смятам, че има много други съвети, които наистина биха послужили на всеки читател стига да вникне в смисъла на написаното
"Пътят от хиляда мили започва с първата крачка " - Лао Дзъ

19.6.2018 г.

Анита Петкова

Лесният долар " изчетох с много голям интерес.Тематиката на самата книга съдържа метода, по който всеки един от нас би могъл да се промени да стане по-мъдър по-смел и по решителен в своя личен и житейски избор как взима решения как по смислено да живее и преуспява.
Препоръчвам ви приятели това приятно и полезно да си изкарате свободното с "Лесният долър" 

3.7.2018 г.

Александър

"Лесният долар" е една много смислена и задълбочена книга.
Заглавието и е насочено към най-лесните пари, с които можем да разполагаме – вече спечелените. Книгата ни показва защо нямаме пари, къде точно се изплъзват между пръстите ни и как да изкараме.Трент Хам -главният герой, който има изключително големи потребителски дългове, заеми и потребителски кредити. Хам мразел своята работа, заплатата му не била достатъчна, за да погаси разходите си. Този живот не го удоволетворявал. Тогава му хрумнало как да изчисти задължения си и да изгради кариерата, за която цял живот е мечтал. "Лудостта-да правиш едно и също отново и отново-и да очакваш различен резултат"- Това е името на една от главите в книгата. Имено това осъзнава главният герой, затова решава да предприеме различна тактика. TheSimpleDollar .com тук Трент Хам споделя своя опит и получава огромен успех, сайтът се превръща в един от най-големите американски сайтове за лично финансиране.

4.7.2018 г.

Милчо Милев

Като човек, който е прочел книгата "Лесният Долар" и още много литература, човек който самият аз съм спазвал и спазвам цял живот правилата от книгите, мога да кажа,ч е можем да се научим как да станем финансово независими!
Ако спазваме правилата, а един финансово независим човек е много по свободен човек, с много по големи възможности и истински може да живее достойно, знаейки какво да прави с парите си, а то в никакъв случай не е да сме алчни, а напротив!
Но живеем в монетарно време и не може без пари, има два вида робство за мен, единия е да ги нямаш и да им робуваш, другия вид е да си пълен с пари и само това да ти е в главата! Тук както се казва с хора се живее не с пари, иска ли човек нещо има начин. Никога през хора. Ето рецептата за щастие.

9.7.2018 г.

Ивайло Михалев

"Лесния $" - невероятно мотовираща и практична книга. Пълна е със съвети и инструменти, които може да използвате за да подобрите вашият финансов живот.

10.4.2020 г.

Христо Величков

Книгата е вдъхновяваща и искрено я препоръчвам на всеки, който е решил да преследва мечтите си, за което са нужни съвсем малко кураж и масивни действия към постигането на голямата си цел .

13.4.2020 г.

Ивайло Николов

Страхотна книга, която показва какво трябва да ни бъде финансовото поведение на всички нас.

14.4.2020 г.

Николай Монев

Научих много. Има какво да се приложи от съветите дори в Българската действителност. Благодаря.

18.4.2020 г.

Златомир Стоянов

Тази книга е хубава поради две неща:първото е ,че има точни съвети как човек да приложи на практика съветите от нея и второто е ,че авторът Трент Хам ги е изпитал на практика върху себе си ,а не да са написани просто като теория.Книгата ми хареса защото ни учи на нещо което е най-важно за човек в живота му да разбере от какво има наистина нужда за да бъде щастлив.

5.5.2020 г.

Владимир Стефанов

"Лесният долар" пък ме научи с практически съвети-как да се справям при финансови трудности, с две думи-книгите на Тогедър ме учат как да се развивам в правилната  посока  и ми дават финансова грамотност.

8.5.2020 г.

Стефан Паунов

Лесният долар е книга, която ни помага да отупаме нашия чувал и от него да паднат пари. Показва скритите активи, които един човек има, а дори не подозира за тях, и му помага да ги използва в правилната за него посока, така че да натрупа още благосъстояние.

7.3.2021 г.