Литература

Нашето издателство е създадено с цел да подпомогне процеса на финансовото ограмотяване на хората в България. Издаваме книги в областта на личните финанси, себеусъвършенстването и приложната психология. Основаната идея е да има повече литература в тази сфера достъпна на български език. Книгите съдържат полезна информация, която е практически приложима и може да помогне за постигане на повече лични успехи и просперитет. Те също така ще ви помогнат да получите финансова независимост и свобода! Тази литература е така подбрана, че да може да се упражнява и прилага съвместно с консултанти на Тогедър България.
Парите или живота

Парите или живота

Цена: 50,00 лв.
Доставки се извършват и в чужбина
За книгата

Заложник ли сте на парите? Каква е разликата между борба за оцеляване и пълноценен живот? Харчите ли повече, отколкото печелите?
Чувствате ли се в капан на работа, която не може да си позволите да напуснете? Парите разрушават ли връзката ви със семейството и приятелите? Ако е така, тази книга е за вас.

Животът на Вики Робин и Джо Домингес тръгва в нова посока, след като установяват котрол над парите си. И двамата изоставят успешни, но стресови кариери, за да могат да живеят смислено и ползотворно.

„Парите или живота“ е финансова програма, която в 6 практически стъпки ще ви покаже как да:

1.Погасите дълговете си и да натрупате спестявания
2.Решите вътрешните конфликти между ценности и начин на живот
3.Преоцените материалните си приоритети и живеете по-добре с по-малко разходи
4.Разкъсате омагьосания кръг „работи-харчи“
5.Вземате финансови решения на база собствените си ценности
6.Откриете силата на „достатъчното“ и да установите колко точно е достатъчно за вас

Читателите за книгата


Митко Чаушев

Прочел съм около 7 книги от Тогедър Академи. Любимата ми книга е Парите или живота. Сега съм на 22 години. Студент съм последна година и работя, за да се издържам и да не съм в тежест на родителите си. От малък винаги съм мечтал да бъда богат и да се радвам на хубавите неща в живота. Искам да развия и собствен бизнес, за да бъда независим от работодатели. Знаех и сега знам какво искам, но преди да прочета Парите или живота, имах мъглява представа как бих могъл да осъществя мечтите си. Парите или живота ми показа пътя. Тази книга е моят компас, който ме води към мечтания живот. Бъдете здрави и успех в начинанията!

С Уважение: Митко Чаушев

14.11.2017 г.

Росица Асенова

Каквото и да кажа за "Парите или живота" ще бъде малко. Когато започнах да я чета започнах и много неща от нея да оспорвам. Спорех с човека препоръчал ми я и сякаш имах нужда да го убедя ,че всичко написано е грешно. Тогава не осъзнавах колко отчаяна се чувствам от финансовото си състояние....С напредване на книгата осъзнах,че не съм недоволна от нея, а от себе си. Накара ме да мисля, да преценявам и да се вдъхновявам за действие, не за спорене и безпочвено умуване. Мога да кажа вече със сигурност, че трябва да я прочета още 10 пъти,з а да не забравя важните принципи и модели, които са описани в нея. Тази книга трябва да се прочете, защото променя погледа към самия живот, не само към финансите. Както се казва "На час по лъжичка" да си взимате от нея, може да промените живота си!

19.7.2018 г.

Петя Цонева

Почти всички книги съм чела от Тогедър Академия и ако пиша за всяка една, ще е доста дълго . Всяка една книга лично на мен ми е дала нещо . Когато тръгнах да чета такава литература ,за мен бе нова материя и за това чуствам ,че всяка една книга е ценна за мен ,защото са част от моя път . Затова ще го обабщя така : Знание , яснота ,нова гледна точка ,насока , инструменти които да използвам към желаната цел и мн.други . Но си имам една книга ,която ме промени и ме дакосна най-дълбоко ,и това е Парите или Живота !!!

7.8.2018 г.

Мартин Вашакидзе

В книгата ми направи впечатление, че при правилното водене на записки и калкулиране на постъпленията и разходите, може да се изградят навици, които след време да ме заведат до мястото където желая да стигна- финансова независимост.

14.4.2020 г.

Христо Петков

Книга, която промени отношението ми към парите. Позволи ми да осъзная, че е възможно да се освободя финансово и то скоро, като бъда постоянно добър човек.

17.4.2020 г.

Дани Ангелова

Книгата „Парите или живота“ е финансова програма, която ме накара да се замисля за живота от много аспекти. Тя учи човек как да не дава парите си за ненужни вещи, които му носят временно удовлетворение. Учи ни как да не се сравняваме с хората около нас и да осъзнаем собственото си финансово положение. В книгата много добре е описано как да водим отчетност на приходите и разходите си, как да правим баланс, начини как да спестяваме пари и как да постигнем финансова независимост. Всеки човек иска да е финансово независим. Не губете време, животът е ценен! Направете тека, че парите да работят за вас, а не вие да работите за пари! Препоръчвам книгата на всеки, който има ясна цел в живота си и иска да я постигне по- бързо.

10.4.2020 г.

Златомир Стоянов

 

Тази книга е страхотна защото след прочитането и човек може да си отговори на въпроса"Парите или Живота?". Някой хора я наричат "Библията" за парите, аз лично след прочитането на книгата и прилагането на съветите в нея. Разбрах, че разполагам с повече финанси отколкото мислех, че имам и успях да ги инвестирам в активи.

5.5.2020 г.

Петко Андреев

Книгата Парите или живота - уникална книга, още от първия прочетен ред ме грабна и я изчетох на един дъх. Започнах да следвам стъпките, описани в книгата и чувството, което изпитвам е невероятно. За мен тази книга е изключително вдъхновяваща и ме стимулира да започна да действам в посока правилно финансово планиране.

20.1.2021 г.

Стефан Паунов

Парите или живота - Е основата на финансовата грамотност. Tази книга може да ви научи как да се справяте с всяка финансова трудност. Когато човек прочете тази книга ще разбере много малка част от нея 10%, но когато я има след време той ще се сети, че в книгата е имало нещо, което не е разбрал. Ще я отвори и ще разбере следващите 10%. Книгата ви помага в целия ви живот да намерите точно отговора, който ви трябва в даден момент.

7.3.2021 г.