Литература

Нашето издателство е създадено с цел да подпомогне процеса на финансовото ограмотяване на хората в България. Издаваме книги в областта на личните финанси, себеусъвършенстването и приложната психология. Основаната идея е да има повече литература в тази сфера достъпна на български език. Книгите съдържат полезна информация, която е практически приложима и може да помогне за постигане на повече лични успехи и просперитет. Те също така ще ви помогнат да получите финансова независимост и свобода! Тази литература е така подбрана, че да може да се упражнява и прилага съвместно с консултанти на Тогедър България.
Парите или живота

Парите или живота

Цена: 50,00 лв.
Доставки се извършват и в чужбина
За книгата
Заложник ли сте на парите? Каква е разликата между борба за оцеляване и пълноценен живот? Харчите ли повече, отколкото печелите?
Чувствате ли се в капан на работа, която не може да си позволите да напуснете? Парите разрушават ли връзката ви със семейството и приятелите? Ако е така, тази книга е за вас.

Животът на Вики Робин и Джо Домингес тръгва в нова посока, след като установяват котрол над парите си. И двамата изоставят успешни, но стресови кариери, за да могат да живеят смислено и ползотворно.

„Парите или живота“ е финансова програма, която в 6 практически стъпки ще ви покаже как да:

1.Погасите дълговете си и да натрупате спестявания
2.Решите вътрешните конфликти между ценности и начин на живот
3.Преоцените материалните си приоритети и живеете по-добре с по-малко разходи
4.Разкъсате омагьосания кръг „работи-харчи“
5.Вземате финансови решения на база собствените си ценности
6.Откриете силата на „достатъчното“ и да установите колко точно е достатъчно за вас

Читателите за книгата


Митко Чаушев

Прочел съм около 7 книги от Тогедър Академи. Любимата ми книга е Парите или живота. Сега съм на 22 години. Студент съм последна година и работя, за да се издържам и да не съм в тежест на родителите си. От малък винаги съм мечтал да бъда богат и да се радвам на хубавите неща в живота. Искам да развия и собствен бизнес, за да бъда независим от работодатели. Знаех и сега знам какво искам, но преди да прочета Парите или живота, имах мъглява представа как бих могъл да осъществя мечтите си. Парите или живота ми показа пътя. Тази книга е моят компас, който ме води към мечтания живот. Бъдете здрави и успех в начинанията!

С Уважение: Митко Чаушев

14.11.2017 г.

Росица Асенова

Каквото и да кажа за "Парите или живота" ще бъде малко. Когато започнах да я чета започнах и много неща от нея да оспорвам. Спорех с човека препоръчал ми я и сякаш имах нужда да го убедя ,че всичко написано е грешно. Тогава не осъзнавах колко отчаяна се чувствам от финансовото си състояние....С напредване на книгата осъзнах,че не съм недоволна от нея, а от себе си. Накара ме да мисля, да преценявам и да се вдъхновявам за действие, не за спорене и безпочвено умуване. Мога да кажа вече със сигурност, че трябва да я прочета още 10 пъти,з а да не забравя важните принципи и модели, които са описани в нея. Тази книга трябва да се прочете, защото променя погледа към самия живот, не само към финансите. Както се казва "На час по лъжичка" да си взимате от нея, може да промените живота си!

19.7.2018 г.

Петя Цонева

Почти всички книги съм чела от Тогедър Академия и ако пиша за всяка една, ще е доста дълго . Всяка една книга лично на мен ми е дала нещо . Когато тръгнах да чета такава литература ,за мен бе нова материя и за това чуствам ,че всяка една книга е ценна за мен ,защото са част от моя път . Затова ще го обабщя така : Знание , яснота ,нова гледна точка ,насока , инструменти които да използвам към желаната цел и мн.други . Но си имам една книга ,която ме промени и ме дакосна най-дълбоко ,и това е Парите или Живота !!!

7.8.2018 г.