Литература

Нашето издателство е създадено с цел да подпомогне процеса на финансовото ограмотяване на хората в България. Издаваме книги в областта на личните финанси, себеусъвършенстването и приложната психология. Основаната идея е да има повече литература в тази сфера достъпна на български език. Книгите съдържат полезна информация, която е практически приложима и може да помогне за постигане на повече лични успехи и просперитет. Те също така ще ви помогнат да получите финансова независимост и свобода! Тази литература е така подбрана, че да може да се упражнява и прилага съвместно с консултанти на Тогедър България.
Парите или живота

Парите или живота

Цена: 50,00 лв.
Доставки се извършват и в чужбина
За книгата
Заложник ли сте на парите? Каква е разликата между борба за оцеляване и пълноценен живот? Харчите ли повече, отколкото печелите?
Чувствате ли се в капан на работа, която не може да си позволите да напуснете? Парите разрушават ли връзката ви със семейството и приятелите? Ако е така, тази книга е за вас.

Животът на Вики Робин и Джо Домингес тръгва в нова посока, след като установяват котрол над парите си. И двамата изоставят успешни, но стресови кариери, за да могат да живеят смислено и ползотворно.

„Парите или живота“ е финансова програма, която в 6 практически стъпки ще ви покаже как да:

1.Погасите дълговете си и да натрупате спестявания
2.Решите вътрешните конфликти между ценности и начин на живот
3.Преоцените материалните си приоритети и живеете по-добре с по-малко разходи
4.Разкъсате омагьосания кръг „работи-харчи“
5.Вземате финансови решения на база собствените си ценности
6.Откриете силата на „достатъчното“ и да установите колко точно е достатъчно за вас

Читателите за книгата


Митко Чаушев

Прочел съм около 7 книги от Тогедър Академи. Любимата ми книга е Парите или живота. Сега съм на 22 години. Студент съм последна година и работя, за да се издържам и да не съм в тежест на родителите си. От малък винаги съм мечтал да бъда богат и да се радвам на хубавите неща в живота. Искам да развия и собствен бизнес, за да бъда независим от работодатели. Знаех и сега знам какво искам, но преди да прочета Парите или живота, имах мъглява представа как бих могъл да осъществя мечтите си. Парите или живота ми показа пътя. Тази книга е моят компас, който ме води към мечтания живот. Бъдете здрави и успех в начинанията!

С Уважение: Митко Чаушев

14.11.2017 г.