Литература

Нашето издателство е създадено с цел да подпомогне процеса на финансовото ограмотяване на хората в България. Издаваме книги в областта на личните финанси, себеусъвършенстването и приложната психология. Основаната идея е да има повече литература в тази сфера достъпна на български език. Книгите съдържат полезна информация, която е практически приложима и може да помогне за постигане на повече лични успехи и просперитет. Те също така ще ви помогнат да получите финансова независимост и свобода! Тази литература е така подбрана, че да може да се упражнява и прилага съвместно с консултанти на Тогедър България.
Моши моши, Япония

Моши моши, Япония

Цена: 14,99 лв.
Доставки се извършват и в чужбина
За книгата
Една близка Япония

Япония като място, където вниманието към другия и грижата за красотата са издигнати в личен култ. Япония, в която майсторите у дома почистват след себе си със снежнобяла кърпа, бакшишът не съществува и дори императорът се явява на проверочен изпит по шофиране. Япония, превърнала се във втори дом и родина на една българка, за която красотата на света живее между величествената планина Фуджи-сан и деликатното ухание на полския синчец в Тракийската низина, тя е в трептенето на японския клен и гальовния шепот на софийските кестени, в изисканата простота на японската вишна и опияняващия аромат на българската роза... Япония като никога досега.
„Моши моши, Япония“ е емоционален и интригуващ дневник на японската делничност и празничност, видяна и преживяна от Юлияна Антонова-Мурата по време на нейните повече от две десетилетия живот там. На нейните страници ще намерите малки есета, лични откровения, закачливи коментари, вълнуващи изповеди и магични разкази от и за една страна, която сега наистина ще усетите лично... Така, както може да я разкаже приятел, който я обича.
За автора
Юлияна Антонова-Мурата е завършила 91 немска езикова гимназия „Проф. Константин Гълъбов“, след което немска филология и психология в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Била е преподавател в Медицинския университет в София.
Като дългогодишен дипломат и съпруга на японец тя има възможността да живее на различни места по света - Германия, Русия, Англия, Китай, които опознава с любопитство и описва с любов. Има дипломатически специализации в Индия и Хърватия. Сърцето й обаче завинаги остава в Япония, където Юлияна живее и до днес със семейството си.
„Моши моши, Япония“ е първата й книга.

Послепис
Поради техническа грешка, надписът “второ издание” на последната страница на екземплярите, е сгрешен. Те са част от четвъртия тираж на бестселъра "Моши моши, Япония". Извиняваме се за причиненото неудобство!

Читателите за книгата


Соня Гарчева

Искате ли да знаете коя книга от Тогедър струва 1 000 000 евро? Това е "Моши моши, Япония". Ще си спестя хвалепствията, защо е толкова скъпа. Ще ви оставя да я прочетете и да я оцените сами. Очаквам да наддавате. Книга, която с всеки разказ прави човек по-по- по. По-добър, по-успешен, по-отговорен, по-богат. С късите разкази, които няма да ви загубят времето в четене, ще научите повече за себе си отколкото за всеки друг. Прилагайки всичко написано, ще направите живота си по-лесен, бизнеса си по-успешен, отношенията ви с другите по-добри, ще спечелите нови контакти и всяка среща в живота ви, ще бъде по-добра и по-ползотворна. "Моши моши,Япония" е единствената книга на Тогедър Академи написана от български автор и носи знание, което уж всички ние знаем, но написано, ни кара да се замислим дали наистина правим всичко, което знаем, че трябва да правим и как може да се поучим от примера на японските практики описани в книгата. Всичко е приложимо и тук в България и дори имаме нужда от това - всеки да прочете книгата и започнем веднага. Предлагам ви, ако не сте чели все още книги на Тогедър, да започнете от тази, казах ви, че стойността й е повече от 1 000 000 евро. Уверете се сами, прочетете я!

6.8.2018 г.