Литература

Нашето издателство е създадено с цел да подпомогне процеса на финансовото ограмотяване на хората в България. Издаваме книги в областта на личните финанси, себеусъвършенстването и приложната психология. Основаната идея е да има повече литература в тази сфера достъпна на български език. Книгите съдържат полезна информация, която е практически приложима и може да помогне за постигане на повече лични успехи и просперитет. Те също така ще ви помогнат да получите финансова независимост и свобода! Тази литература е така подбрана, че да може да се упражнява и прилага съвместно с консултанти на Тогедър България.
Моши моши, Япония

Моши моши, Япония

Цена: 14,99 лв.
Очаквайте ново зареждане
За книгата

“Моши моши, Япония” е първата книга на Юлияна Антонова – Мурата, превърнала се в бестселър и спечелила сърцата на хиляди хора по света. Съпреживейте Япония като място, където вниманието към другия и грижата за красотата са издигнати в личен култ. Япония, в която майсторите у дома почистват след себе си със снежнобяла кърпа, бакшишът не съществува и дори императорът се явява на проверочен изпит по шофиране. Книгата е прозорец към душата на Япония, такава каквато е в действителност – истинска и неподправена.

Разгледайте тук Уки уки, Япония.

За автора
Юлияна Антонова-Мурата е завършила немска филология и психология в СУ„Св. Климент Охридски“. Била е преподавател в Медицинския университет в София.Като дългогодишен дипломат и съпруга на японец тя има възможността да живее на различни места по света, които опознава с любопитство и описва с любов. Има дипломатически специализации в Индия и Хърватия. Сърцето й обаче завинаги остава в Япония, където Юлияна живее и до днес със семейството си. До момента има 2 книги - „Моши моши, Япония“ и “Уки уки, Япония”. Послепис Поради техническа грешка, надписът “второ издание” на последната страница на екземплярите, е сгрешен. Те са част от четвъртия тираж на бестселъра "Моши моши, Япония". Извиняваме се за причиненото неудобство!

Читателите за книгата


Евгения Кирилова

Прекрасна среща с японската култура.Докосващи сърцето разкази от бита на хората от страната на изгряващото слънце. Вдъхновяваща,истинска и приятна за четене. Книга подходяща за подарък.

10.4.2020 г.

Мартин Вашакидзе

Книга с морални и етични ценности. Книга, която показва как един народ може да се изправи на крака неведнъж след катаклизми от всякакъв род. Традицията и дисциплината на японският народ, могат да служат като пример и вдъхновение за всеки читател, независимо от степента му на развитие и възрастта. Поздравления за авторката и за начина по който описала бита на японското население.

14.4.2020 г.