Литература

Нашето издателство е създадено с цел да подпомогне процеса на финансовото ограмотяване на хората в България. Издаваме книги в областта на личните финанси, себеусъвършенстването и приложната психология. Основаната идея е да има повече литература в тази сфера достъпна на български език. Книгите съдържат полезна информация, която е практически приложима и може да помогне за постигане на повече лични успехи и просперитет. Те също така ще ви помогнат да получите финансова независимост и свобода! Тази литература е така подбрана, че да може да се упражнява и прилага съвместно с консултанти на Тогедър България.
Спри да се правиш на богат и започни да живееш като милионер

Спри да се правиш на богат и започни да живееш като милионер

Цена: 20,00 лв.
Доставки се извършват и в чужбина
За книгата
Книгата "Спри да се правиш на богат и започни да живееш като милионер" е защитна стратегия за черни дни. Тя показва на читателите как да натрупат по-голямо богатство - генератор на финансова независимост, така че да имат щастлив и пълноценен живот. Авторът разяснява как недотам богати хора попадат в капана на луксозните марки, които ги възпират да станат заможни.
Д-р Томас Стенли предлага подробен план как да се излезе от подобна примка, като за модел за подражание се избере не поведението на "елитните", а на работещите богаташи.
За автора
Д-р Томас Стенли е американски писател и бизнес теоретик. Той е един от най-големите американски авторитети по отношение на успеха, уважаван изследовател, съветник и авторат на няколко много почитани, и награждавани книги за богатите хора на Америка.
Д-р Стенли е написал книгата Милионера от съседната врата и Милионерско мислене. Тези книги се задържат общо над 170 седмици в списъка на най-продаваните книги на Ню Йорк Таймс.