Литература

Нашето издателство е създадено с цел да подпомогне процеса на финансовото ограмотяване на хората в България. Издаваме книги в областта на личните финанси, себеусъвършенстването и приложната психология. Основаната идея е да има повече литература в тази сфера достъпна на български език. Книгите съдържат полезна информация, която е практически приложима и може да помогне за постигане на повече лични успехи и просперитет. Те също така ще ви помогнат да получите финансова независимост и свобода! Тази литература е така подбрана, че да може да се упражнява и прилага съвместно с консултанти на Тогедър България.
Спри да се правиш на богат и започни да живееш като милионер

Спри да се правиш на богат и започни да живееш като милионер

Цена: 20,00 лв.
Доставки се извършват и в чужбина
За книгата

Книгата "Спри да се правиш на богат и започни да живееш като милионер" е защитна стратегия за черни дни. Тя показва на читателите как да натрупат по-голямо богатство - генератор на финансова независимост, така че да имат щастлив и пълноценен живот. Авторът разяснява как недотам богати хора попадат в капана на луксозните марки, които ги възпират да станат заможни.
Д-р Томас Стенли предлага подробен план как да се излезе от подобна примка, като за модел за подражание се избере не поведението на "елитните", а на работещите богаташи.

За автора
Д-р Томас Стенли е американски писател и бизнес теоретик. Той е един от най-големите американски авторитети по отношение на успеха, уважаван изследовател, съветник и авторат на няколко много почитани, и награждавани книги за богатите хора на Америка. Д-р Стенли е написал книгата Милионера от съседната врата и Милионерско мислене. Тези книги се задържат общо над 170 седмици в списъка на най-продаваните книги на Ню Йорк Таймс.

Читателите за книгата


Борис Бачев

редставете си за секунда, че получите на куп 1 000 000 милион... Или не! 2 000 000 милиона. Представихте ли си го? 
И сега се замислете какво бихте направили с толова МНОГО пари? 
Бихте ли си купили по-скъпа кола? А собствено жилище? Или да смените сегашното с нещо по-хубаво и лъскаво? Бихте ли отишли на почивки до всички известни екзотични дестинации? Бихте ли се хранили само по ресторанти, ако в момента не правите само това? Да се отдадете на вашето хоби? Да летите, карате ски, яхти и всики останли яки работи, които съществуват? Сигурно някои си казвате... „Ти луд ли си, човече!!! Естествено, че бих!!! Та аз ще бъда милионер!!!“ Сега нека оставим 2-та милиона за секунда.
Да предположим, че в момента сте човек, който има среден доход или дори по-висок. Бихте ли опитали да повишите дохода си и да занижите стандарта си на живот. 
Като под да занижите стандарта си имам предвид да отрежете всички разходи, които не ви носят никаква полезност в живота, в същото време да започнете да бачкате още повече и да започнете да обичате работата си, ако след 10 години това нещо ще ви помогне да притежавате 1 000 000? Имам предвид, бихте ли започнали да живеете скромен живот, отдаден изцяло на работа, за да можете да изживеете остатъка от него като милионер? Или предпочитате само да се правите на такива? 
Давам пример. В момента изкарвате 1500лв. и харчите всичко. Бихте ли започнали да работите повече, за да си докарате още 1000лв, което ще направи дохода ви 2500 и да започнете да живеете с 1000лв. на месец за следващите 10г?
Е, ако наистина възнамерявате да станете и живеете като истински милионер то тогава сте длъжни да го направите, да спрете да се правите на богати да прочетете книгата „Спри да се правиш на богат и започни да живееш като милионер“ и просто да го направите. 
Може да се окаже по-лесно отколкото си мислите. Желая ви успех!
С уважение, Борис Бачев

13.8.2018 г.

Ивайло Николов

Книга, която много ни помага да си обясним излишната материална показност, която е много често срещана в нашето общество. Чудесна книга !

14.4.2020 г.

Стефан Паунов

Съседът милионер и Спри да се правиш на богат и започни да живееш като милионер - Това са два научни труда. Спри да се правиш на богат е написана 20 години след съседът милионер. Това е много голямо изследване върху богатите хора за техните навици, и какво трябва да направиш, за да станеш богат. Само с прочитането на тези две книги и сте с 50% по-богати. Тези две книги показват как наистина живее богатият човек, не този, който парадира по заведения със скъпи коли, който се показва по телевизията, и който се прави на шоу звезда и бизнесмен. Това са книги за истинския, реалния живот на хората, които са успели да натрупат богатство и независимост чрез финансите.

7.3.2021 г.