Литература

Нашето издателство е създадено с цел да подпомогне процеса на финансовото ограмотяване на хората в България. Издаваме книги в областта на личните финанси, себеусъвършенстването и приложната психология. Основаната идея е да има повече литература в тази сфера достъпна на български език. Книгите съдържат полезна информация, която е практически приложима и може да помогне за постигане на повече лични успехи и просперитет. Те също така ще ви помогнат да получите финансова независимост и свобода! Тази литература е така подбрана, че да може да се упражнява и прилага съвместно с консултанти на Тогедър България.
Съседът Милионер

Съседът Милионер

Цена: 20,00 лв.
Доставки се извършват и в чужбина
За книгата

Феноменалният бестселър, който разклати традиционните представи за света на богатите и проправи пътя към успеха на един друг бестселър на д-р Станли- "Така мислят милионерите." Кои са богатите хора в Америка? Как са спечелили милионите си? Къде са корените им? Можем ли някога да станем като тях?

За автора
Д-р Томас Стенли е американски писател и бизнес теоретик. Той е един от най-големите американски авторитети по отношение на успеха, уважаван изследовател, съветник и автор на няколко много почитани и награждавани книги за богатите хора на Америка.

Читателите за книгата


Станил Дерменджиев

Много добра книга. В момента я чета и узнавам за много заблуди относно живота на истински богатите хора, а и самата книга дава полезни съвети, за промените, които хората могат да направят, за да подобрят своето финансово състояние.

13.4.2020 г.

Панка Ангелова

Здравей.Мнението ми за книгата Съседът милионер е следното.В нея ясно се описва чрез редица примери,каква е разликата между изключителните акумулатори на богатство и неефективният акумулатор на богатство.Дава ни примери как да се справим с прекомерното харчене на пари,как да бъдем дисциплинирани родители разбираме,кои всъщност са богатите.Чрез редица методи можем да вземем правилни решения.Според мен мисля,че в книгата има повече психология отколкото конкретика.Това е отзива ми,приятна вечер.

25.4.2020 г.

Златомир Стоянов

Книгата е прекрасна поради факта,че не е написана просто от взети статистики ,а авторите са вложили 20 години упорити усилия за да разберат кои са наистина богатите хора.В действителност се оказва ,че истинските богати хора които имат натрупан голям капитал живеят доста по възможностите си,а тези които демонстрират луксозен начин на живот на практика са НАБ.Препоръчвам книгата за да разберете кои са ИАБ и НАБ.

5.5.2020 г.