Литература

Нашето издателство е създадено с цел да подпомогне процеса на финансовото ограмотяване на хората в България. Издаваме книги в областта на личните финанси, себеусъвършенстването и приложната психология. Основаната идея е да има повече литература в тази сфера достъпна на български език. Книгите съдържат полезна информация, която е практически приложима и може да помогне за постигане на повече лични успехи и просперитет. Те също така ще ви помогнат да получите финансова независимост и свобода! Тази литература е така подбрана, че да може да се упражнява и прилага съвместно с консултанти на Тогедър България.
Кодът на парите

Кодът на парите

Цена: 12,00 лв.
Доставки се извършват и в чужбина
За книгата

Как да станем милионери с помощта на древното еврейско познание.
Евреите представляват приблизително по-малко от 1% от световното население, но въпреки това, 25% от най-богатите хора на планетата са част от тази малцинствена група. Евреите неотлъчно присъстват в класациите на най-заможните хора на света.
През 2009 г., 139 от 400-те участници в класацията на списание Форбс са евреи. Огромен брой евреи присъстват в списъка на най-значимите исторически личности – хора, които са оказали огромно влияние върху светът, какъвто го познаваме днес. Приблизително 35% от носителите на Нобеловата награда са от еврейски произход. Никоя друга етническа група не е способна да се похвали с постиженията на евреите.
След като такъв голям процент от най-богатите хора на планетата са с еврейски произход, логично би било да се запитаме: „Защо има толкова много заможни евреи?“. Тайната им не се крие в някакво генетично предразположение или интелектуална мощ, както мнозина са вярвали – тя се помещава тяхната религия.

Не е задължително да се обвързвате с юдеизма или която и да било религия, за да се позовете на Кодът на Парите. По думите на Хюстън Къмингс Смит: „Религията е съхранила най-мъдрите уроци от историята.“.

Има редица пособи, които биха спомогнали трупането на богатство, но много от тях са краткотрайни, незадоволителни и дори опасни. Същинската цел е да се създаде трайно богатство, което е придружено от спокойствие и удовлетворение. Тази книга има за цел да разкрие зашифрованата мъдрост, която много евреи разбират и използват за своите собствени цели. Кодът на парите е достъпен за всеки, който желае да постигне трайно богатство и успех в живота.

Читателите за книгата


Ивайло Николов

Една от любимите ми книги, които могат да се прочетат за един ден. Заслужава да бъде прочетена няколко пъти !

14.4.2020 г.

Пламен Райчев

За всеки по духовен човек, тази книга е добре да се прочете за да види как мисли този религиозен народ за парите.

22.4.2020 г.