Литература

Нашето издателство е създадено с цел да подпомогне процеса на финансовото ограмотяване на хората в България. Издаваме книги в областта на личните финанси, себеусъвършенстването и приложната психология. Основаната идея е да има повече литература в тази сфера достъпна на български език. Книгите съдържат полезна информация, която е практически приложима и може да помогне за постигане на повече лични успехи и просперитет. Те също така ще ви помогнат да получите финансова независимост и свобода! Тази литература е така подбрана, че да може да се упражнява и прилага съвместно с консултанти на Тогедър България.
Находчивостта

Находчивостта

Цена: 20,00 лв.
Доставки се извършват и в чужбина
За книгата

" Отличен урок по това какво е находчивост, как да я постигнем и с какво би могла да ни помогне. Тази книга е както пътна карта за онези, които се чувстват изгубени насред своя напрегнат, изпълнен с разочарования живот или искат да постигнат трайна, ползотворна промяна. "

За автора
Консултантът и философът Робърт О'Конър поставя име на неуловимата сила да направи това, което трябва да се направи, когато трябва да бъде направено. Това е смелост: кураж, находчивост и здрав разум в съчетаването им.

Читателите за книгата


Христо Петков

Книга която за мен беше по-трудна за четене. Изложена е качествена дефиниция на думата "находчивост". Книга, която изостря и насочва мотивацията на човек.

17.4.2020 г.

Марияна Гугучкова

Това не е от книгите за положително мислене, а за положително ДЕЙСТВИЕ. В нея авторът дава много добри примери и съвети за находчивост. - Находчивост е да правиш онова, което трябва в момент, в който не искаш да го правиш - Находчивост е да продължиш да действаш и на 4-тия ден (4-тия ден е денят, в който ни е минал първоначалния ентусиазъм за осъществяването на дадено нещо). - Късметът и талантът не са находчивост. Винаги се сещам за тази книга на „4-тия ден”.

4.5.2020 г.

Емил Попов

Определено е една от най-добрите книги досега, които съм чел за личностно развитие. Харесва ми, че книгата набляга повече на действието, и в случая на положителното действие.  Общо взето да правиш това, което трябва, в момент, който не е благоприятен за теб или в който не искаш да го правиш. Има изобилие от полезни съвети как да бъдем находчиви, дисциплирани, правилно да си подреждаме ангажиментите и др. Също така ни помага да премахнем колкото може повече от вредните навици, които ни дърпат надолу и по пътя към целта ни. Път осеян с неприятности, които искат да ни откажат и да ни накарат да се предадем. Но благодарение на книги като тази и с тяхна помощ ние успяваме да през такива трудности. През трудностите, които се появяват след 4-ия ден точно, когато ни се изпарява ентусаизма. Книги като тази ни показват как да станем отново и да довършим започнатото. Хареса ми, че в книгата нямаше банални съвети и клишета, а всичко беше обяснено кратко, точно и ясно. Имаше прекрасни истории, които бяха обяснени много просто и от които човек може да си вземе поука. Допаднаха ми тестовете, с помощта на които човек може да се самооценява и да провери до каква степен е находчив или притежава определени качества. Със сигурност мога да кажа, че книгата ми повлия доста приятно. Научих бая полезни неща и определено се промених до известна степен. Научи ме и че пътя до нашите цели и мечти невинаги е осеян с цветя и рози, но въпреки това, ние трябва да продължим напред, за да завършим започнатото. Накратко казано удивителна книга, която силно препоръчвам!

25.11.2020 г.

Стефан Паунов

Находчивостта е книга, която разчупва мисленето и ни изкарва от Матрицата. Също така дава смелост и показва, че сме различни, че имаме всички необходими качества, които можем да развием, за да продължим напред и ние да бъдем инициаторът на всички промени, които искаме да се случат около нас.

7.3.2021 г.