Литература

Нашето издателство е създадено с цел да подпомогне процеса на финансовото ограмотяване на хората в България. Издаваме книги в областта на личните финанси, себеусъвършенстването и приложната психология. Основаната идея е да има повече литература в тази сфера достъпна на български език. Книгите съдържат полезна информация, която е практически приложима и може да помогне за постигане на повече лични успехи и просперитет. Те също така ще ви помогнат да получите финансова независимост и свобода! Тази литература е така подбрана, че да може да се упражнява и прилага съвместно с консултанти на Тогедър България.
Находчивостта

Находчивостта

Цена: 20,00 лв.
Доставки се извършват и в чужбина
За книгата

" Отличен урок по това какво е находчивост, как да я постигнем и с какво би могла да ни помогне. Тази книга е както пътна карта за онези, които се чувстват изгубени насред своя напрегнат, изпълнен с разочарования живот или искат да постигнат трайна, ползотворна промяна. "

За автора
Консултантът и философът Робърт О'Конър поставя име на неуловимата сила да направи това, което трябва да се направи, когато трябва да бъде направено. Това е смелост: кураж, находчивост и здрав разум в съчетаването им.

Читателите за книгата


Христо Петков

Книга която за мен беше по-трудна за четене. Изложена е качествена дефиниция на думата "находчивост". Книга, която изостря и насочва мотивацията на човек.

17.4.2020 г.

Марияна Гугучкова

Това не е от книгите за положително мислене, а за положително ДЕЙСТВИЕ. В нея авторът дава много добри примери и съвети за находчивост. - Находчивост е да правиш онова, което трябва в момент, в който не искаш да го правиш - Находчивост е да продължиш да действаш и на 4-тия ден (4-тия ден е денят, в който ни е минал първоначалния ентусиазъм за осъществяването на дадено нещо). - Късметът и талантът не са находчивост. Винаги се сещам за тази книга на „4-тия ден”.

4.5.2020 г.