Литература

Нашето издателство е създадено с цел да подпомогне процеса на финансовото ограмотяване на хората в България. Издаваме книги в областта на личните финанси, себеусъвършенстването и приложната психология. Основаната идея е да има повече литература в тази сфера достъпна на български език. Книгите съдържат полезна информация, която е практически приложима и може да помогне за постигане на повече лични успехи и просперитет. Те също така ще ви помогнат да получите финансова независимост и свобода! Тази литература е така подбрана, че да може да се упражнява и прилага съвместно с консултанти на Тогедър България.
Стратегия за бързо натрупване на капитал

Стратегия за бързо натрупване на капитал

Цена: 3,00 лв.
Доставки се извършват и в чужбина
За книгата

Стратегия за бързо натрупване на капитал е малка книга, обясняваща, чрез препоръки, как всеки, който желае може да натрупа значителен капитал за сравнително кратко време. Като неговата стратегия коренно се различава от тази на човек, който иска да задържи стандарта си на живот и постепенно го увеличава или онзи, който вече има милиони. 

За автора
Together Academy е академия, подпомагаща за личностното и финансовото развитие на хората.

Читателите за книгата


Дани Ангелова

В „Стратегия за бързо натрупване на капитал“ са описани кратки, точни и ясни съвети как бързо да натрупаме капитал като излезем от зоната си на комфорт, инвестираме с правилните хора, в печеливши проекти, в точното време, за постигане на желания резултат.

10.4.2020 г.

Александър Методиев

Кратка, ясна и точна. Стойностна и полезна книга за млади предприемачи. За хора, които желаят и искат да забогатеят бързо.

17.4.2020 г.