Литература

Нашето издателство е създадено с цел да подпомогне процеса на финансовото ограмотяване на хората в България. Издаваме книги в областта на личните финанси, себеусъвършенстването и приложната психология. Основаната идея е да има повече литература в тази сфера достъпна на български език. Книгите съдържат полезна информация, която е практически приложима и може да помогне за постигане на повече лични успехи и просперитет. Те също така ще ви помогнат да получите финансова независимост и свобода! Тази литература е така подбрана, че да може да се упражнява и прилага съвместно с консултанти на Тогедър България.
Всичко наготово

Всичко наготово

Цена: 20,00 лв.
Доставки се извършват и в чужбина
За книгата

"Всичко наготово" ще ви снабди с практически стратегии за поставянето на граници, даването на личен пример и как да научите децата си на силата да се справят сами. Тази книга ще промени живота ви и ще постави под прожектора една обезпокоителна и нарастваща тенденция сред децата от всички възрасти и социални нива. Основната поука на родители: Може да се наложи да оставите детето си да изживее провал, за да се научи от това как да успява занапред! 

За автора
Ричард Уотс е личен съветник и правен консултант на супербогатите. Посветил се е да споделя дългогодишния си опит и да помага на хората. Изнася лекции и пише книги за ролята на парите в семейните взаимоотношения.

Читателите за книгата


Десислава Митева

"Благодаря ти Veroslava Zaharieva за прекрасната книга " Всичко наготово", която ми препоръча. Това е изключително ценен наръчник за мен в отглеждането и възпитанието на моите деца как не трябва да получават нищо НАГОТОВО, освен ако не са го заслужили или не са се включили да го направим заедно.

Споделям и един от любимите уроци, върху, които се замислям всеки път, когато искам да предпазя детето си от всичко, което то така или иначе ще разбере само и за него ще остане ценен опит и урок, ако само се сблъска вместо да го лиша от житейския урок. Препоръчвам горещо на всеки родител, които иска да разбере ценни истории и съвети как да реагираме в различни ситуации." 

5.7.2018 г.

Йоланда Царева

"Всичко наготово" е една книга, която може да помогне на човек не само в личен план, но и в професионален, най-вече защото дава този поглед отстрани на ситуацията. Гледна точка, която лесно се възприема и помага както на самонабюдението, така и на погледа ни върху другите хора. Когато купих тази книга мислех, че ще ми покаже защо децата се държат разглезено, но тя ми даде много повече от това, а именно поглед върху собствения ми живот, как съм била възпитана и как това се отразява на поведението и решенията ми днес. Горещо я препоръчвам на всеки, независимо дали има или работи с деца, защото това, което сме днес е съвкупност от много повече фактори и събития отколкото предполагаме. А един успешен и стъпил здраво на земята човек не само умее да контролира действията си, но и осъзнава мотивацията, която стои зад тях. Приятно четене! Йоланда Царева. 📷

24.7.2018 г.

Евгени Цветичов

Уникална книга!

Казва прости истини, които хората не правят заради грешно, стереотипно мислене. За да улесним децата си и да направим по-лесен, по-хубав живота им, всъщност само ги объркваме и разглезваме. След 3 мои деца и десетки примери на деца около мен виждам колко прав е Ричард Уотс!

Горещо препоръчвам на бъдещи родители, сега възпитаващи, както и на миналите по този път!

24.7.2018 г.

Жулиета Станева

"Здравейте приятели, аз съм Жулиета. Искам да ви разкажа за една прекрасна книга, казва се "Всичко наготово". Тя разкрива един много прост и обикновен начин за това как да помагаме на децата си, като им показваме ценностите на живота. 
Аз открих себе си в книгата и намерих начин как да подобря възпитанието към дъщеря си!
Препоръчвам на всеки да прочете това прекрасно издание."

- Жулиета Станева

17.9.2018 г.