Литература

Нашето издателство е създадено с цел да подпомогне процеса на финансовото ограмотяване на хората в България. Издаваме книги в областта на личните финанси, себеусъвършенстването и приложната психология. Основаната идея е да има повече литература в тази сфера достъпна на български език. Книгите съдържат полезна информация, която е практически приложима и може да помогне за постигане на повече лични успехи и просперитет. Те също така ще ви помогнат да получите финансова независимост и свобода! Тази литература е така подбрана, че да може да се упражнява и прилага съвместно с консултанти на Тогедър България.
Всичко наготово

Всичко наготово

Цена: 20,00 лв.
Доставки се извършват и в чужбина
За книгата

"Всичко наготово" ще ви снабди с практически стратегии за поставянето на граници, даването на личен пример и как да научите децата си на силата да се справят сами. Тази книга ще промени живота ви и ще постави под прожектора една обезпокоителна и нарастваща тенденция сред децата от всички възрасти и социални нива. Основната поука на родители: Може да се наложи да оставите детето си да изживее провал, за да се научи от това как да успява занапред! 

За автора
Ричард Уотс е личен съветник и правен консултант на супербогатите. Посветил се е да споделя дългогодишния си опит и да помага на хората. Изнася лекции и пише книги за ролята на парите в семейните взаимоотношения.

Читателите за книгата


Десислава Митева

"Благодаря ти Veroslava Zaharieva за прекрасната книга " Всичко наготово", която ми препоръча. Това е изключително ценен наръчник за мен в отглеждането и възпитанието на моите деца как не трябва да получават нищо НАГОТОВО, освен ако не са го заслужили или не са се включили да го направим заедно.

Споделям и един от любимите уроци, върху, които се замислям всеки път, когато искам да предпазя детето си от всичко, което то така или иначе ще разбере само и за него ще остане ценен опит и урок, ако само се сблъска вместо да го лиша от житейския урок. Препоръчвам горещо на всеки родител, които иска да разбере ценни истории и съвети как да реагираме в различни ситуации." 

5.7.2018 г.

Йоланда Царева

"Всичко наготово" е една книга, която може да помогне на човек не само в личен план, но и в професионален, най-вече защото дава този поглед отстрани на ситуацията. Гледна точка, която лесно се възприема и помага както на самонабюдението, така и на погледа ни върху другите хора. Когато купих тази книга мислех, че ще ми покаже защо децата се държат разглезено, но тя ми даде много повече от това, а именно поглед върху собствения ми живот, как съм била възпитана и как това се отразява на поведението и решенията ми днес. Горещо я препоръчвам на всеки, независимо дали има или работи с деца, защото това, което сме днес е съвкупност от много повече фактори и събития отколкото предполагаме. А един успешен и стъпил здраво на земята човек не само умее да контролира действията си, но и осъзнава мотивацията, която стои зад тях. Приятно четене! Йоланда Царева. 📷

24.7.2018 г.

Евгени Цветичов

Уникална книга!

Казва прости истини, които хората не правят заради грешно, стереотипно мислене. За да улесним децата си и да направим по-лесен, по-хубав живота им, всъщност само ги объркваме и разглезваме. След 3 мои деца и десетки примери на деца около мен виждам колко прав е Ричард Уотс!

Горещо препоръчвам на бъдещи родители, сега възпитаващи, както и на миналите по този път!

24.7.2018 г.

Жулиета Станева

"Здравейте приятели, аз съм Жулиета. Искам да ви разкажа за една прекрасна книга, казва се "Всичко наготово". Тя разкрива един много прост и обикновен начин за това как да помагаме на децата си, като им показваме ценностите на живота. 
Аз открих себе си в книгата и намерих начин как да подобря възпитанието към дъщеря си!
Препоръчвам на всеки да прочете това прекрасно издание."

- Жулиета Станева

17.9.2018 г.

Гергана Капнилова

Като млад родител изчетох много книги в търсене на отговора на въпроса: Как да стана добър родител, как да дам най-доброто на децата си по отношение на възпитание, здраве, ценности и отношение към света? Днес те вече са големи. Само бъдещето ще покаже дали съм се справила. С помощта на Румен открих книгата „Всичко наготово”, чрез която прозрях много мои грешки, намерих много ценни съвети и най-вече нов ентусиазъм и осъзнаване, че никога не е късно да си свършиш добре работата като родител. Категорично за мен това е Библия за родители! Сърдечни благодарности на Академия Тогедър за книгите, които издава – всички са умело подбрани и променят животи! Трябва само да поискаме! Благодаря!

10.4.2020 г.

Горан Алексоски

Приятели,тази книга горещо препоръчвам!Как да възпитаме нашите деца,къде правим грешки!Много добра!!!

10.4.2020 г.

Мая Златинова

Изключително поучителна книга. В нея намерих отговори на много свои въпроси и ми помогна да открия грешките, които допускам във връзка с възпитанието на децата си. Осъзнах, че ако искам да израстнат и се превърнат в достойни, щастливи, мислещи, създаващи и преуспяващи хора с изградена здрава ценностна система и морал, наред с майчината загриженост и обич, възпитанието и личния пример аз трябва да им дам нещо много повече - свободата да избират и решават сами в живота си и възможността да грешат и да се учат от грешките си. Горещо препоръчвам книгата!

11.4.2020 г.

Мария Михайлова

В днешното време на пренасищане много лесно можем да преминем границите на презадоволяване на детето. "Всичко наготово'' дава много прости, но изключително полезни практически съвети в тази посока - с много примери и ситуации, с които всеки ден се сблъскваме. Много полезно четиво. Препоръчвам!

17.4.2020 г.

Златомир Стоянов

Книгата е изключително полезна,както за родители така и за вече пораснали деца които тепърва ще стават родители.В нея авторът Ричард Уотс дава практически съвети как да възпитаме децата си ,така че да се изградят като хора които могат да постигнат целите в живота си без да чакат помощ от когото и да е и най-вече от родителите си.На мен ми помогна след като вече съм пораснали дете и тепърва ще имам деца.Да разбера ,че всичко зависи от мен и щом искам нещо трябва да се боря за него,а не да чакам някой друг да свърши моята работа.Със сигурност ще използвам книгата когато имам деца така,че с нейна помощ да възпитам едни достойни хора който не чакат "ВСИЧКО НА ГОТОВО". Както автора пише в книгата "Може би за родителите е най-трудно да приемат,че не са собственици на децата си".

5.5.2020 г.

Ива Кунева

Много поучителна и полезна книга за родителите на деца, всякаква възраст. Като цяло примерите са как много богати семейства са разглезили до степен да не могат да се справят сами в живота без тяхна помощ. Но съветите са приложими за всички родители, без значение техните възможности. Децата ще са щастливи, когато сами постигат успехите си, те са временно в нашия живот и не трябва за прилагаме пропуснатото за нас в техния живот.

9.3.2021 г.