Литература

Нашето издателство е създадено с цел да подпомогне процеса на финансовото ограмотяване на хората в България. Издаваме книги в областта на личните финанси, себеусъвършенстването и приложната психология. Основаната идея е да има повече литература в тази сфера достъпна на български език. Книгите съдържат полезна информация, която е практически приложима и може да помогне за постигане на повече лични успехи и просперитет. Те също така ще ви помогнат да получите финансова независимост и свобода! Тази литература е така подбрана, че да може да се упражнява и прилага съвместно с консултанти на Тогедър България.
5-стъпки към успеха

5-стъпки към успеха

Цена: 12,00 лв.
Доставки се извършват и в чужбина
За книгата

"5-те стъпки към успеха" е книга за всички предприемачи, хора от малкия бизнес и онези, които мислят да започнат свой собствен бизнес. Тя ще ви помогне да развиете напълно своя потенциал, за да преуспеете не само в кариерата си, но и в живота.
Това което ще научите от нея, ще ви стигне за цял живот! 

 

За автора
Лио Хозър е човек, чиито дела се покриват с думите му. На 28-години той е бил мениджър по продажбите на националната продукция "Дженеръл Милс" . На 35-години се посветил изцяло на подпомагане другите хора да открият и развият своя потенциал в живота. Лекциите му са приемани възторжено по целия свят, а успехът му е широко признат.

Читателите за книгата


Теодор Тодоров

"Големият късмет" - това е оценката на губещия за успеха на печелещия.

20.9.2018 г.

Антоанета Георгиева

Рецензия за Книги от Тогедър Академия

От Антоанета  Георгиева – историк и  преподавател

Прочетох 6 книги от Тогедър Академия  „ Най богатият човек във Вавилон“, „Кодът на парите“, „Съседът милионер“, „Легенди за богатството“, „5 стъпки към Успеха“, „Парите или живота“.

От всяка има какво да се вземе. За мен най-вдъхновяваща бе една малка и на вид незначителна книга - направо едно книжле – казва се „5 стъпки към Успеха“. За мен се оказа най-ценната Книга. Очерта  се толкова важна, че след внимателен прочит и подчертване на ключовите  за мен неща, си поставих няколко Съществени  Цели. Всички постижими - в реалното и непосредствено бъдеще.

                  Записах и успешно завърших 2 учебни курса за предмети, които ми „куцаха“. Отделно записах 3 курс – чуждоезиково обучение. Да уча постоянно ми харесва и се чуствам прекрасно. Бях Запалена  от тези прекрасни книги. Посещението на Финансовите семинари е изключително полезно за всеки , независимо кога и колко пъти ще го стори. Много ме вдъхновява и стимулира идеята, че всеки може да успее, когато следва добре работеща Цялостна  система за Финансово планиране. Всеки  е длъжен да го направи, за да се чуства Добре и да живее мечтания живот.

Намирам кнгите от Тогедър Академия за Голямо богатство и прекрасен Учител.

Благодаря на моя финансов консултант Антонина Стоянова и Тогедър Академия, които се грижат за нас, и ни образоват в сферата на личните финанси .

 

С уважение: Антоанета  Георгиева

20.9.2018 г.

Ивайло Николов

Една от любимите ми вече книги ! Много сбито съдържа в себе си важни неща, които на мен лично много ми помагат, за да постигам целите си !

14.4.2020 г.