Литература

Нашето издателство е създадено с цел да подпомогне процеса на финансовото ограмотяване на хората в България. Издаваме книги в областта на личните финанси, себеусъвършенстването и приложната психология. Основаната идея е да има повече литература в тази сфера достъпна на български език. Книгите съдържат полезна информация, която е практически приложима и може да помогне за постигане на повече лични успехи и просперитет. Те също така ще ви помогнат да получите финансова независимост и свобода! Тази литература е така подбрана, че да може да се упражнява и прилага съвместно с консултанти на Тогедър България.
Необичайно нашумелите заблуди и лудостта на тълпите

Необичайно нашумелите заблуди и лудостта на тълпите

Цена: 30,00 лв.
Доставки се извършват и в чужбина
За книгата

Благодарение на книгата "Необичайно нашумелите заблуди и лудостта на тълпите" българският читател за първи път има удоволствието да се запознае с класическия труд, посветен на най-забележителни примери на морални епидемии, породени от една или друга причина, показващи колко лесно могат да бъдат подвеждани или управлявани масите, колко дълбоко в човешкото съзнание е залегнал принципът на подражание, стадният инстинкт и сляпото увлечение.

За автора
Чарлз Маккей е поет, журналист, автор, антолог, писател и писател, запомнен главно за книгата си "Извънредни популярни заблуди и лудостта на тълпите"