Литература

Нашето издателство е създадено с цел да подпомогне процеса на финансовото ограмотяване на хората в България. Издаваме книги в областта на личните финанси, себеусъвършенстването и приложната психология. Основаната идея е да има повече литература в тази сфера достъпна на български език. Книгите съдържат полезна информация, която е практически приложима и може да помогне за постигане на повече лични успехи и просперитет. Те също така ще ви помогнат да получите финансова независимост и свобода! Тази литература е така подбрана, че да може да се упражнява и прилага съвместно с консултанти на Тогедър България.
Основно ръководство за учене

Основно ръководство за учене

Цена: 50,00 лв.
Доставки се извършват и в чужбина
За книгата

Ако ви се е случвало да срещате бариери в ученето, благодарение на книгата "Основно ръководство за учене" ще придобиете способността да: 
- Подобрите концентрацията си;
- Увеличите способността си да учите; 
- Наслаждавате на това, което учите; 
- Прилагате това, което учите;
Не забравяйте: Животът е процес на учене. Ако не знаете да учите, знаете ли как да живеете? 
Вашият бъдещ успех зависи от способността ви да учите! 

За автора
Образованието не било нещо непознато за Рон Хъбард. Въпреки че основната му професия била тази на писател, през дългия си, изпълнен със събития и продуктивен живот, той прекарва хиляди часове в изследвания, изнасяне на лекции и преподаване в областта на образованието. Роден в Тилдън, Небраска, на 13 март 1911г., Хъбард прекарва ранните си години в граничните райони на Монтана. Син на американски военноморски офицер, той бил на път да стане опитен пътешественик до навършването на осемгодишнината си, а когато бил на деветнадесет, вече имал над четвърт милион изминати мили. Записва се в университета Джордж Вашинг- тон през 1930 г., за да изучава математика и инженерство, но животът му не бил тих и академичен. Занимава се с летене в прохождащите дни на авиацията и скоро става прочут със своите странстващи подвизи. Едновременно с това работи като репортер и фотограф на свободна практика. По-късно ръководи експедиции до Карибите, едно основно минералогично изследване на остров Пуерто Рико и картографира част от вътрешните водни пътища през Британска Колумбия. Казано накратко, светът бил неговата класна стая и той ентусиазирано учил, събирайки опита, който осигурил базата за по-късните му писания и открития. Използвайки приключенията си за източник на всъхновение, той създава различни истории и романи, и се утвръждава като едно от най- изтъкнатите имена в популярната литература. Постъпленията от тази работа, на свой ред, финансирали основната му научна дейност – как да подобри човешкото състояние. Неговите нехудожествени творби обхващат толкова различни теми, като рехабилитация при употреба на наркотици, брак и семейство, успех в работата, статистически анализ, връзки с обществеността, изкуство, маркетинг и много, много други.