Литература

Нашето издателство е създадено с цел да подпомогне процеса на финансовото ограмотяване на хората в България. Издаваме книги в областта на личните финанси, себеусъвършенстването и приложната психология. Основаната идея е да има повече литература в тази сфера достъпна на български език. Книгите съдържат полезна информация, която е практически приложима и може да помогне за постигане на повече лични успехи и просперитет. Те също така ще ви помогнат да получите финансова независимост и свобода! Тази литература е така подбрана, че да може да се упражнява и прилага съвместно с консултанти на Тогедър България.
За успеха

За успеха

Цена: 20,00 лв.
Доставки се извършват и в чужбина
За книгата

Всичко за успеха от Ивелин Михайлов, събрано на едно място. 

Читателите за книгата


Гергана Костадинова

Много полезна книга със много примери от живота. Книгата е за всеки един човек без значение с какво се занимава. Препоръчвам!

11.4.2020 г.

Ивайло Николов

За тази книга бих казал само едно - много сериозен опит събран само в една книга !

14.4.2020 г.

Лилия Савова

Образователна, базирана на личния опит на Ивелин Михайлов, увлекателна и полезна.

17.4.2020 г.

Христо Петков

Книга, която постоави началото на ежедневното ми желание да чета. Даде ми отговори на въпроси, които опитвах да открия от доства време.

17.4.2020 г.

Александър Методиев

Толкова много опит от живота събран в една книга. Просто е безценна и си заслужава да я прочетеш. Ако прилагаш написаното, си обречен на успех.

17.4.2020 г.

Йордан Конов

Много полезна и стегната книга. Всеки ред в нея носи знание. Кратки, точни и ясни глави. Чете се лесно. Има послание към хората. Би било хубаво всеки да я прочете, независимо дали е предприемач, чистач или безработен.

17.4.2020 г.

Вероника Спасова

Чудесна книга! Читателят се учи от опита на един изключителен професионалист в продажбите! Полезна е и винаги, когато имам нужда от съвет, идея или отговор, я отварям и откривам решението!

23.4.2020 г.

Петя Тодорова

Книгата е вдъхновяваща в две посоки - още от първата страница разбирате ,че имате подадена ръка на приятел,на някой като вас (изгубен,отчаян,депресиран,загубеняк),като няма да се извинявам за думите в скобите защото другата посока на книгата е шамарът,който получаваш докато ти се подава тази ръка.Осъзнаването, което се намира още от първата страница,а именно-всеки от нас има силата да бъде успешен,невероятен,креативен и изпълнен с доброта и любов човек.Всеки от нас!Тази книга маха булото от съзнанието .Проглеждаш и виждаш своя изпълнен с изобилие,благоденствие,мир и любов свят.Свят,който чака да го прегърнеш и изпълниш със своята ярка светлина.

25.4.2020 г.

Златомир Стоянов

За книгата мога да напиша доста,но ще се опитам с няколко изречения да споделя колко е добра и полезна.Книгата е направо като наръчник които трябва да се следва от всеки които е тръгнал да търси УСПЕХА. И то не само във финансовата му част,а да разбере какво за него е успеха и да го следва за да се чувства щастлив.Препоръчвам книгата защото с нея съм убеден,че човек ще получи нужното вдъхновение за да тръгне към успеха,но също така трябва и ДЕЙСТВИЕ.

5.5.2020 г.

Деница Пужева

Тази книга промени светогледа ми.Вдъхнови ме.Определено това е четиво,което ще използвам като наръчник за в бъдеще.Изключително много ме мотивира да следвам мечтите и целите си в живота и ми показа правилния начин за осъществяването им.
И другото,което искам да Ви кажа,е че много се радвам,че във България има все още хора, остават с идеята,че тук може да постигне успешно кариерно развитие и щастие във всеки един аспект от живота и не се срамуват от това,че са българи.
Отново, книгата е уникална и за напред ще подбирам внимателно каква литература чета.Все пак времето е ценен ресурс,който не бива да се пропилява.

26.9.2020 г.