Литература

Нашето издателство е създадено с цел да подпомогне процеса на финансовото ограмотяване на хората в България. Издаваме книги в областта на личните финанси, себеусъвършенстването и приложната психология. Основаната идея е да има повече литература в тази сфера достъпна на български език. Книгите съдържат полезна информация, която е практически приложима и може да помогне за постигане на повече лични успехи и просперитет. Те също така ще ви помогнат да получите финансова независимост и свобода! Тази литература е така подбрана, че да може да се упражнява и прилага съвместно с консултанти на Тогедър България.
Мисли и забогатявай

Мисли и забогатявай

Цена: 30,00 лв.
Доставки се извършват и в чужбина
За книгата

Мисли и забогатявай е продадена в над петнадесет милиона екземпляра до момента и е една от най-великите и вдъхновяващи мотивационни книги, публикувани някога, посветена на тайните на парите и големия професионален успех. Тя е задължително четиво за всички, които усещат че им липсва нещо в живота и се чувстват ограничени в своето развитие. Превръща се в пътеводител за милиони хора, решили да се отърват от бедността в епоха на депресия и да постигнат просперитет за себе си, за семействата си, а в много случаи - и за работодатели. 

Книгата е с твърди корици.

Тогедър Академия започва нов низ от специализирани обучения / дискусии с цел анализ и конкретни съвети за внедряване на знания от книги за личностно и финансово развитие! Препоръчваме да се регистрират хора, които са прочели съответната книга и имат желание да прилагат прочетеното в нея на практика!
Предстоящи събитияhttps://www.facebook.com/togetherbulgaria/events
За автора
Наполеон Хил е един от пионерите в литературата за самоусъвършенстване и постигане на личен успех, американски юрист, журналист, лектор и писател. Световно признание му носи книгата му „Мисли и забогатявай”. Превратен момент за работата върху творбата е срещата му със знаменития предприемач и меценат Андрю Карнеги, който го насърчава да продължи по-задълбочено работата в тази насока, за да открие универсална формула на успеха, която би помогнала и на хора с по-скромни възможности да забогатеят. Книгата става факт след 20-годишен труд и интервюиране на повече от 500 преуспели личности като Хенри Форд, Чарлз Шваб, Уиляв Ригли, Джон Морган и др.Друг впечатляващ факт за автора е че е бил съветник за връзки с обществеността на двама американски президенти Удроу Уилсън и Франклин Делано Рузвелт.

Читателите за книгата


Мария Манолова

Страхотна книга.

17.4.2020 г.

Георги Георгиев

Книгата отваря ума на хората за нов поглед върху парите. Показва ни стъпките и методите за забогатяване. Разказва как това са направили видни предприемачи на миналия век, уменията които те са развили и са останали универсални за хората решили да постигнат богатство.

19.4.2020 г.

Павлин Спасенов

Мисли! Учи на мисъл и как да изкарваш повече, но не чрез някакви схеми. Просто трябва да осмисляш какво правиш и да даваш оттеб, за да получиш. Страхотна книга.

21.4.2020 г.

Ненчо Караниколов

Много поучителна книга ! "Бъди смел и ще видиш отвъд хоризонта"

22.4.2020 г.

Златомир Стоянов

Книгата не може да се опише с няколко изречения. Тя трябва да се прочете за да разбере човек какво може да постигне, ако вярва в това което прави. Аз лично разбрах каква е тайната на богатството благодарение на Наполеон Хил. Може би затова тази книга е останала във времето една от най-добрите за личностно развитие. С нейна помощ и спазване на стъпките човек може да постигне всичко за което мечтае, ако ВЯРВА в това което прави и мисли.

5.5.2020 г.