Литература

Нашето издателство е създадено с цел да подпомогне процеса на финансовото ограмотяване на хората в България. Издаваме книги в областта на личните финанси, себеусъвършенстването и приложната психология. Основаната идея е да има повече литература в тази сфера достъпна на български език. Книгите съдържат полезна информация, която е практически приложима и може да помогне за постигане на повече лични успехи и просперитет. Те също така ще ви помогнат да получите финансова независимост и свобода! Тази литература е така подбрана, че да може да се упражнява и прилага съвместно с консултанти на Тогедър България.
Мисли и забогатявай

Мисли и забогатявай

Цена: 30,00 лв.
Доставки се извършват и в чужбина
За книгата

Мисли и забогатявай е продадена в над петнадесет милиона екземпляра до момента и е една от най-великите и вдъхновяващи мотивационни книги, публикувани някога, посветена на тайните на парите и големия професионален успех. Тя е задължително четиво за всички, които усещат че им липсва нещо в живота и се чувстват ограничени в своето развитие. Превръща се в пътеводител за милиони хора, решили да се отърват от бедността в епоха на депресия и да постигнат просперитет за себе си, за семействата си, а в много случаи - и за работодатели. 

Книгата е с твърди корици.

За автора
Наполеон Хил е един от пионерите в литературата за самоусъвършенстване и постигане на личен успех, американски юрист, журналист, лектор и писател. Световно признание му носи книгата му „Мисли и забогатявай”. Превратен момент за работата върху творбата е срещата му със знаменития предприемач и меценат Андрю Карнеги, който го насърчава да продължи по-задълбочено работата в тази насока, за да открие универсална формула на успеха, която би помогнала и на хора с по-скромни възможности да забогатеят. Книгата става факт след 20-годишен труд и интервюиране на повече от 500 преуспели личности като Хенри Форд, Чарлз Шваб, Уиляв Ригли, Джон Морган и др.Друг впечатляващ факт за автора е че е бил съветник за връзки с обществеността на двама американски президенти Удроу Уилсън и Франклин Делано Рузвелт.