Литература

Нашето издателство е създадено с цел да подпомогне процеса на финансовото ограмотяване на хората в България. Издаваме книги в областта на личните финанси, себеусъвършенстването и приложната психология. Основаната идея е да има повече литература в тази сфера достъпна на български език. Книгите съдържат полезна информация, която е практически приложима и може да помогне за постигане на повече лични успехи и просперитет. Те също така ще ви помогнат да получите финансова независимост и свобода! Тази литература е така подбрана, че да може да се упражнява и прилага съвместно с консултанти на Тогедър България.
Икономика на общото благо

Икономика на общото благо

Цена: 50,00 лв.
Доставки се извършват и в чужбина
За книгата

В своя труд Жан Тирол защитава идеята, че икономиката фокусирана върху общото благо, вместо единствено да е фокусирана върху печалбарството, носи не само по-добри резултати в дългосрочен план, но и много по-добри условия за живот от в момента господстващата система. С този свой труд Тирол печели Нобелова награда за икономика през 2014 година. 

Всяка от главите може да бъде четена като самостоятелен труд според автора, като всяка глава фокусира върху всички аспекти от съвременната икономика. 

Подходяща за:
- икономисти
- предприемачи
- хора с по-социални възгледи, за да ги затвърдят
- хора с по-индивидуалистични възгледи, за да ги предизвикат
- студенти по бизнес, бизнес администрация, международни отношения
 

Тогедър Академия започва нов низ от специализирани обучения / дискусии с цел анализ и конкретни съвети за внедряване на знания от книги за личностно и финансово развитие! Препоръчваме да се регистрират хора, които са прочели съответната книга и имат желание да прилагат прочетеното в нея на практика!
Предстоящи събитияhttps://www.facebook.com/togetherbulgaria/events
За автора
Жан Тирол