Литература

Нашето издателство е създадено с цел да подпомогне процеса на финансовото ограмотяване на хората в България. Издаваме книги в областта на личните финанси, себеусъвършенстването и приложната психология. Основаната идея е да има повече литература в тази сфера достъпна на български език. Книгите съдържат полезна информация, която е практически приложима и може да помогне за постигане на повече лични успехи и просперитет. Те също така ще ви помогнат да получите финансова независимост и свобода! Тази литература е така подбрана, че да може да се упражнява и прилага съвместно с консултанти на Тогедър България.
Къде са яхтите на клиентите?

Къде са яхтите на клиентите?

Цена: 20,00 лв.
Доставки се извършват и в чужбина
За книгата

Подзаглавието на книгата е "A good hard look at Wallstreet" . Книгата разглежда ситуацията  през погледа на посетител на Ню Йорк, който се впечатлява от пейзажите в града и особено добро впечатление му правят яхтите на брокерите от Уолстрийт. Наивно той задава въпроса "А къде са яхтите на клиентите им?". 

Ще можете да насочите мисълта си към практиките на големите борси и да се замислите за тяхното функциониране - защо например хората възприемани като притежаващи ценно знание (брокери, банкери, трейдъри и т.н.) привличат повече пари. Ще разберете много именно за тези процеси от човек, който е бил трейдър на Уолстрийт до голямата депресия през 1929 г. (авторът).

Подходяща за:
- инвеститори,
- предприемачи 
- студенти по икономика, бизнес, бизнес администрация, международни отношения,
- преподаватели по тези дисциплини
 

Тогедър Академия започва нов низ от специализирани обучения / дискусии с цел анализ и конкретни съвети за внедряване на знания от книги за личностно и финансово развитие! Препоръчваме да се регистрират хора, които са прочели съответната книга и имат желание да прилагат прочетеното в нея на практика!
Предстоящи събитияhttps://www.facebook.com/togetherbulgaria/events
За автора
Фред Шуед

Читателите за книгата


Златомир Стоянов

Книгата е много добра защото така разбираш, че с манипулации и спекула не може да се постигне трайно богатство. В което повечето които си купуват акци и облигаци могат да станат много богати без никакво усилие. Те не осъзнават, че там печелят хората които са направили системата. Препоръчвам тази книга на хора които си мислят, че могат само които си "чешат езиците" да станат богати.

5.5.2020 г.