Литература

Нашето издателство е създадено с цел да подпомогне процеса на финансовото ограмотяване на хората в България. Издаваме книги в областта на личните финанси, себеусъвършенстването и приложната психология. Основаната идея е да има повече литература в тази сфера достъпна на български език. Книгите съдържат полезна информация, която е практически приложима и може да помогне за постигане на повече лични успехи и просперитет. Те също така ще ви помогнат да получите финансова независимост и свобода! Тази литература е така подбрана, че да може да се упражнява и прилага съвместно с консултанти на Тогедър България.
Новите правила на богатството

Новите правила на богатството

Цена: 30,00 лв.
Доставки се извършват и в чужбина
За книгата

Целта на книгата е да накара читателите да се замислят как точно се отнасят към парите. Неточните или негативни мисли по въпроса за личното забогатяване могат да се превърнат в самоизпълняващо се пророчество и да направят постигането на богатство на практика непостижимо. В “Новите правила на богатството” Бен Бенсън преобръща наопаки отрицателното мислене и развенчава митовете за личен просперитет. В мит №8: Всичко зависи от икономиката той обяснява как рецесията е най-доброто време за правене на пари, а в мит №24 : В играта на богатството има печеливши и губещи, защото не трябва да правиш мръсни номера, за да станеш много богат. В тази динамична провокативна книга ще научите митовете и техниките за трупане на богатство от един предприемач, който сам е натрупал личното си богатство. “Новите правила на богатството” е едно великолепно постижение, което казвайки истината в очите ви превежда по пътя на правилното мислене и упоритите действия, които са необходими за постигането на личен просперитет. Собствения успех на автора дава пример на всеки желаещ да постигне богатство, като отговорите на всички въпроси се крият из страниците на тази провокативна книга.

За автора
Бен Бенсън не просто говори за бизнес - той го изживява. Той е самоук, започва от нулата и то на два пъти. След като изгражда мултимилионна консултантска компания, която продава, пропилявайки и последното пени, той започва отначало, като работи денонощно, за да изгради империя за недвижими имоти, чието състояние днес се оценява на 55 млн. паунда. Като “вътрешен човек” от бизнеса, Бенсън има достъп до инструменти и процеси, които генерират истинско богатство. Той ще ви покаже какво да правите, но винаги обръща по-голямо внимание на това как трябва да мислите. От съчетанието личен интерес и натрупан опит Бен Бенсън се изгражда като динамичен лектор, който е изнесъл над 2000 семинара по целия свят. С него се консултират главни мениджъри на компании като Bank of Amerika, FedEX, BMW, Ford и други. Всичко, с което Бенсън се захваща, увлича хората с желание и страст да работят с него. Мисията му е да образова хората как да се отадат на живота на бизнеса. Посланието е съвсем ясно. Както Бен изтъква: “Не е достатъчно да мислите за богатството…трябва да работите за постигането му, докато това стане част от вашата ДНК”. Над 2 милиона копия от тази книга са продадени по целия свят.

Читателите за книгата


Златомир Стоянов

Тази книга е полезна за хора които имат някакви вярвания за парите, че са нещо лошо и докарват само беди и главоболие. В книгата ми хареса как някой вярвания които се предават като завещания, че хората с големи финансови възможности са алчни и мошеници всички до един. Аз лично харесах книгата защото ми помогна да се освободя от някой бариери които се налагат в обществото и да мисля по различен начин за парите. Те за мен са средство за по-добър живот, но не само за себе си, а за другите около мен.

5.5.2020 г.