Литература

Нашето издателство е създадено с цел да подпомогне процеса на финансовото ограмотяване на хората в България. Издаваме книги в областта на личните финанси, себеусъвършенстването и приложната психология. Основаната идея е да има повече литература в тази сфера достъпна на български език. Книгите съдържат полезна информация, която е практически приложима и може да помогне за постигане на повече лични успехи и просперитет. Те също така ще ви помогнат да получите финансова независимост и свобода! Тази литература е така подбрана, че да може да се упражнява и прилага съвместно с консултанти на Тогедър България.
Заблудата на предприемача

Заблудата на предприемача

Цена: 25,00 лв.
Доставки се извършват и в чужбина
За книгата

Заблудата на предприемача (англ. The E-myth Revisited) е една от най-препоръчваните книги за хора, които искат да създадат свой бизнес. Шест основни точки и идеи, които се разглеждат в книгата, са следните:
1. Авторът, Майкъл Гърбър, вярва, че хората, които са изключително добри в бизнесите си, са такива, не заради това, което знаят, а заради тяхната непреодолима нужда за знание.

2. Ако не желаеш да се променяш, бизнесът ти никога няма да ти даде това, което искаш от него.

3. Ако си наясно с техническите подробности в един бизнес, то ти разбираш бизнес, който извършва техническа работа.

4. Предприемачески пристъп: моментът,в който ти идва идеята да започнеш свой собствен бизнес.

5. Всеки, който встъпва в даден бизнес, е всъщност трима човека в еидн - предприемач, мениджър и техник (този, който се занимава с техническата част, ако примерно трябва да се купят папки, които да се подредят на бюрото на мениджъра, то тази работа я върши техникът.).

6. Техникът, който получава предприемачески пристъп взима това, което обича да прави, и го превръща просто в работа.
Прочитайки книгата, ще разберете подробно характеристиките на трите типа личности, които един човек, започващ свой бизнес, би следвало да изгражда в себе си.

За автора
Авторът, Майкъл Гърбър, е американец на 84 години към днешна дата. Създал е цяла поредица, посветена на заблудите, или още основните принципи на изграждане на бизнеси от различни сфери. Няма други негови заглавия, превеждани на български. Това е първото. Майкъл има фирма, която се занимава с преподаване на бизнес умения в Калифорния и цели да преобрази малките бизнеси в цял свят.