Литература

Нашето издателство е създадено с цел да подпомогне процеса на финансовото ограмотяване на хората в България. Издаваме книги в областта на личните финанси, себеусъвършенстването и приложната психология. Основаната идея е да има повече литература в тази сфера достъпна на български език. Книгите съдържат полезна информация, която е практически приложима и може да помогне за постигане на повече лични успехи и просперитет. Те също така ще ви помогнат да получите финансова независимост и свобода! Тази литература е така подбрана, че да може да се упражнява и прилага съвместно с консултанти на Тогедър България.
Направи милиони сега

Направи милиони сега

Цена: 30,00 лв.
Доставки се извършват и в чужбина
За книгата

Книгата проследява как Ем Джей Де Марко се пенсионира на 30 години, като разбива вярването на повечето финансови гурута, които проповядват, че богатството се трупа с години наред. В книгата се разглеждат особени вярвания за парите, които контрастират на вярванията на повече от 90 процента от хората. Авторът разглежда три основни пътешествия към богатството и ги сравнява с три вида пътни карти: по бързата лента, по бавната лента или по тротоара. Нарича пътните карти със следните имена: “Пешеходец“, “Забогатявай бавно“ и “Забогатявай сега“, т.е. бедност, посредственост и богатство.

Книгата се състои от 8 части.
Част 1: Богатството в инвалиден стол: “Забогатявай бавно“ означава стани богат старец
Част 2: Забогатяването не е път, а пътешествие!
Част 3: Бедност: Пътна карта “Пешеходец“
Част 4: Посредственост: Пътна карта “Забогатявай бавно“
Част 5: Богатство: Пътна карта: “Забогатявай сега“
Част 6: Вашето транспортно средство към богатството: Вие
Част 7: Пътища към богатството
Част 8: Вашата скорост: Ускорение на богатството

За автора
Ем Джей ДеМарко е американец от италиански произход, който сам е успял да натрупа богатството си за рекордно кратко време и споделя своя опит в своите книги и своя блог. Парите си ги е направил от програмиране, като е започнал сам да пише код с книги от библиотеката. Успял да създаде успешен сайт за лимузини под наем. Страстен любител е на екзотични автомобили и човек, отдаден на семейството си. Живее в Аризона. Християнин е и ходи редовно на църква. В книгата той споменава, че когато се среща с човек, който споделя неговите нагласи за света, е по-склонен да му се довери. Към момента се занимава с обучението на предприемачи, пътува често и прекарва повече време със семейството си.