Литература

Нашето издателство е създадено с цел да подпомогне процеса на финансовото ограмотяване на хората в България. Издаваме книги в областта на личните финанси, себеусъвършенстването и приложната психология. Основаната идея е да има повече литература в тази сфера достъпна на български език. Книгите съдържат полезна информация, която е практически приложима и може да помогне за постигане на повече лични успехи и просперитет. Те също така ще ви помогнат да получите финансова независимост и свобода! Тази литература е така подбрана, че да може да се упражнява и прилага съвместно с консултанти на Тогедър България.
Ще се срещнем на върха

Ще се срещнем на върха

Цена: 30,00 лв.
Доставки се извършват и в чужбина
За книгата

„ЩЕ СЕ СРЕЩНЕМ НА ВЪРХА“ е представена в лек, разговорен стил, който неотстъпно задържа вниманието. Посланието на автора предлага принципи и практически опит и е адресирано до хора с различни житейски поприща. Съчетание от позитивно мислене и здрав разум, което ви кара да вярвате, че можете да успеете във всички сфери на живота. „ЩЕ СЕ СРЕЩНЕМ НА ВЪРХА“ ви учи как да изградите солидна основа на вашето мислене, понеже когато „нещата“ са наред, и вашето мислене е наред. Ако „нещата“ обаче не са наред, а вашето мислене е все така наред – това е сигурна гаранция, че „нещата“ скоро ще се наредят.  Този вдъхновяващ бестселър разкрива стойността на здравословната себепредстава и начина, по който да я  изградите. Той показва защо целите са важни – учи ви как да ги избирате и ви мотивира да ги реализирате.

За автора
Ентусиазмът, излъчването и дарбата да намира общ език с хора от всички възрасти превръщат Зиг Зиглър в един от най-търсените оратори на Америка. Умението да общува с другите чрез „изречените“ слова е така добре предадено и в писаното слово, че творбата му „ЩЕ СЕ СРЕЩНЕМ НА ВЪРХА“ се е превърнала в „учебник“ за много компании, висши учебни заведения, религиозни общности, търговски организации и дори затвори. Ораторската дарба на Зиг Зиглър се радва на международна известност – той е автор и търговски консултант, чиито творби са преведени на много езици. Трикратен носител на признание от Конгресния регистър на Съединените щати за приноса му към борбата с наркотиците и към системата на свободно предприемачество, той всяка година изминава над 460 000 километра, за да популяризира посланието си с много хумор, оптимизъм и надежда. Зиг Зиглър е бил щастливо женен за своята „Червенокоска“, Джийн Абърнати от Джаксън, Мисисипи, и е баща на три дъщери и син, които са му носили удовлетворение, отговорности и смирение. Дълбоко обвързан с християнската вяра, чрез страниците на „ЩЕ СЕ СРЕЩНЕМ НА ВЪРХА“ Зиг Зиглър привежда неопровержими свидетелства, че можете да получите всичко, което искате от живота, ако помагате на другите да получат онова, което те искат.

Читателите за книгата


Владимир Василев

Зиг Зиглар и "Ще се срещнем на върха"!
Книгата се чете много лесно като присъстват примери от истинският живот и човек може да се припознае лесно в тях. Стълбата е описана подробно. Има ясни определения за зависимостите, които ни заобикалят, но дори и незабелязваме. Как да положим усилия да ги преодолеем. Засегната е темата за християнството, в което силно вярва авторът. Акцентите, които ми харесаха са за това, че всеки държи ключ към другиго. Хората как се хранят с дълги прибори в ада и съответно в рая. На кого трябва да се доверим.

19.1.2021 г.