Литература

Нашето издателство е създадено с цел да подпомогне процеса на финансовото ограмотяване на хората в България. Издаваме книги в областта на личните финанси, себеусъвършенстването и приложната психология. Основаната идея е да има повече литература в тази сфера достъпна на български език. Книгите съдържат полезна информация, която е практически приложима и може да помогне за постигане на повече лични успехи и просперитет. Те също така ще ви помогнат да получите финансова независимост и свобода! Тази литература е така подбрана, че да може да се упражнява и прилага съвместно с консултанти на Тогедър България.
Научи как се учи (за деца)

Научи как се учи (за деца)

Цена: 38,00 лв.
Доставки се извършват и в чужбина
За книгата

Децата, които прочетат и приложат инструментите в тази книга, възвръщат ентусиазма си за изучаване и способността си да прилагат знанията си в живота. Ученето е забавно, когато знаеш как. Боли единствено когато се удариш в трите бариери при учене и не знаеш какво да направиш, за да се справиш с тях. Тези три бариери са единствените причини детето да се разсейва или да не може да се концентрира. Те са достатъчни, за да направят всяко дете изоставащо в училище. Пробивът е, че могат да бъдат преодоляни с помощта на прости и прецизни техники. "Научи как се учи" показва как да ги забелязвате и как да се справяте с тях.

За автора
Образованието не било нещо непознато за Рон Хъбард. Въпреки че основната му професия била тази на писател, през дългия си, изпълнен със събития и продуктивен живот, той прекарва хиляди часове в изследвания, изнасяне на лекции и преподаване в областта на образованието. Роден в Тилдън, Небраска, на 13 март 1911г., Хъбард прекарва ранните си години в граничните райони на Монтана. Син на американски военноморски офицер, той бил на път да стане опитен пътешественик до навършването на осемгодишнината си, а когато бил на деветнадесет, вече имал над четвърт милион изминати мили. Записва се в университета Джордж Вашингтон през 1930 г., за да изучава математика и инженерство, но животът му не бил тих и академичен. Занимава се с летене в прохождащите дни на авиацията и скоро става прочут със своите странстващи подвизи. Едновременно с това работи като репортер и фотограф на свободна практика. По-късно ръководи експедиции до Карибите, едно основно минералогично изследване на остров Пуерто Рико и картографира част от вътрешните водни пътища през Британска Колумбия. Казано накратко, светът бил неговата класна стая и той ентусиазирано учил, събирайки опита, който осигурил базата за по-късните му писания и открития. Използвайки приключенията си за източник на всъхновение, той създава различни истории и романи, и се утвръждава като едно от най-изтъкнатите имена в популярната литература. Постъпленията от тази работа, на свой ред, финансирали основната му научна дейност – как да подобри човешкото състояние. Неговите нехудожествени творби обхващат толкова различни теми, като рехабилитация при употреба на наркотици, брак и семейство, успех в работата, статистически анализ, връзки с обществеността, изкуство, маркетинг и много, много други.