Литература

Нашето издателство е създадено с цел да подпомогне процеса на финансовото ограмотяване на хората в България. Издаваме книги в областта на личните финанси, себеусъвършенстването и приложната психология. Основаната идея е да има повече литература в тази сфера достъпна на български език. Книгите съдържат полезна информация, която е практически приложима и може да помогне за постигане на повече лични успехи и просперитет. Те също така ще ви помогнат да получите финансова независимост и свобода! Тази литература е така подбрана, че да може да се упражнява и прилага съвместно с консултанти на Тогедър България.
7-те закона на парите

7-те закона на парите

Цена: 20,00 лв.
Доставки се извършват и в чужбина
За книгата

“Седемте закона за парите” разказва как да живеем с парите, как да се сдобием с тях, как да се грижим за тях и как да забравим за тях. Една неминуема класика сред корпоративните изпълнителни директори , счетоводители и предприемачи от 70-те години на XX век, основащата се на загрижеността на автора към правилния начин на живот, изучаването на това как работи света, готовността “да се провалиш като млад” и желанието да работиш в мрежа. Филипс показва как трябва да се комбинират тези принципи, за да изградим едно правилно и безстрашно отношение към парите.

За автора
Майкъл Филипс създава “Mастър Кард”, когато е заместник-управител на Калифорнийската банка. Той също така е и автор на книгата “Частен бизнес”.