Литература

Нашето издателство е създадено с цел да подпомогне процеса на финансовото ограмотяване на хората в България. Издаваме книги в областта на личните финанси, себеусъвършенстването и приложната психология. Основаната идея е да има повече литература в тази сфера достъпна на български език. Книгите съдържат полезна информация, която е практически приложима и може да помогне за постигане на повече лични успехи и просперитет. Те също така ще ви помогнат да получите финансова независимост и свобода! Тази литература е така подбрана, че да може да се упражнява и прилага съвместно с консултанти на Тогедър България.
От неудачник до преуспяващ търговец

От неудачник до преуспяващ търговец

Цена: 30,00 лв.
Доставки се извършват и в чужбина
За книгата

В книгата е описан професионалният опит на Франк Бетджър и преминаването му от неудачник към успешен търговец. В нея е представена технологията и философията на търговията не само от трибуната. Това е една от най-полезните и увлекателни книги за изкуството да се сключват търговски сделки. Тя в помощ за всички агенти по продажбите, независимо от вида на стоката, която предлагат.

Дейл Карнеги споделя за нея: ,, Тази книга учи хората, дори след като Франк Бетджър не е сред живите. Ако аз имах възможност да я получва в началото на собствената си кариера, то с радост бих минал пеш от Чикаго до Ню Йорк заради това, да прочета поне единствения екземпляр. Но тогава още я намаше. Сега тази книга я има и аз я прочетох на един дъх от първата до последната страница. Препоръчвам ви я с огромно въодушевление.”

Тогедър Академия започва нов низ от специализирани обучения / дискусии с цел анализ и конкретни съвети за внедряване на знания от книги за личностно и финансово развитие! Препоръчваме да се регистрират хора, които са прочели съответната книга и имат желание да прилагат прочетеното в нея на практика!
Предстоящи събития: https://www.facebook.com/togetherbulgaria/events
За автора
Франк Бетджър е автор на най-полезната и увлекателна книга ,,За изкуството да се търгува”. Неговият жизнен път започва с големи трудности, свързани с това, че няма никакво образование и дори не завършва средно училище. Историята на неговия живот обаче е най-яркият пример за кариера на преуспяващ американски търговец. 
На едва 11-годишна възраст, Франк бива принуден да става сутрин в 4:30, за да помага на майка си, братята и сестрите си. Професионалният му път започва на 14-години като работник с най-ниската квалификация - помощник на стругаря-водопроводчик. 
На 29-годишна възраст започва кариера като застрахователен агент и 12 години се бори за успех, като успява да си закупи имение за 70 000 долара - огромна за онези времена сума, а на 40-годишна възраст може да си позволи да не работи.