Литература

Нашето издателство е създадено с цел да подпомогне процеса на финансовото ограмотяване на хората в България. Издаваме книги в областта на личните финанси, себеусъвършенстването и приложната психология. Основаната идея е да има повече литература в тази сфера достъпна на български език. Книгите съдържат полезна информация, която е практически приложима и може да помогне за постигане на повече лични успехи и просперитет. Те също така ще ви помогнат да получите финансова независимост и свобода! Тази литература е така подбрана, че да може да се упражнява и прилага съвместно с консултанти на Тогедър България.
Да променим нагласата си

Да променим нагласата си

Цена: 40,00 лв.
Доставки се извършват и в чужбина
За книгата

„Да променим нагласата си“ се фокусира върху това, което хората трябва да направят, за да се издигнат над обстоятелствата, вместо да бъдат контролирани от тях.

Да променим нагласата си се базира на 6 ключови принципа:

  1. Победителите откликват – не реагират

  2. Какво допускате в съзнанието си

  3. Стъпка за изграждане на здравословна самооценка

  4. Да успееш в един негативен свят

  5. Благоразумието  в човешките взаимоотношения 

  6. Да помогнеш на другите да получат това, което искат

Позовавайки се на собствения си опит Зиглар дава примери с житейски ситуации, които помагат на читателя да разбере и осъзнае истини, които са били пред очите му, но не е виждал. До голяма степен книгата илюстрира философии, начини на мислене, поглед върху света, следвайки живота и случилото се на автора. Тук Зиглар дава за пример случки, свързани със съпругата му, сина му, случки в работата и изобщо всичко, което го е изградило като човек.

Книга, подходяща за всеки, който цели подобряване на взаимоотношенията, подобряване на представата си за себе си, поставяне и постигане на цели и много повече! Посланието ѝ е следното: „Приложете тези печеливши стъпки, за да изградите по-добър, по-продуктивен и удовлетворяващ живот за себе си и семейството си. Когато промените нагласата си, вие променяте всеки аспект от живота си.“

За автора
Роден през 1926 г. в Алабама, скандалният Зиг Зиглар е един от най-известните и мотивиращи оратори в света. От изключително добър търговец, той се превръща в известен автор. Работата му предоставя насоки за самопомощ и позитивност, които той прилага в религиозните вярвания, като по този начин измисля собствените си философии. Печелейки редица награди по пътя си Зиглар променя вярванията и живота на милиони хора.