Литература

Нашето издателство е създадено с цел да подпомогне процеса на финансовото ограмотяване на хората в България. Издаваме книги в областта на личните финанси, себеусъвършенстването и приложната психология. Основаната идея е да има повече литература в тази сфера достъпна на български език. Книгите съдържат полезна информация, която е практически приложима и може да помогне за постигане на повече лични успехи и просперитет. Те също така ще ви помогнат да получите финансова независимост и свобода! Тази литература е така подбрана, че да може да се упражнява и прилага съвместно с консултанти на Тогедър България.
Всички маркетолози са лъжци

Всички маркетолози са лъжци

Цена: 40,00 лв.
Доставки се извършват и в чужбина
За книгата

В книгата си „Всички маркетолози са лъжци“ Годин заявява, че маркетолозите всъщност не са лъжци, а разказвачи на истории. Тази книга е изцяло за разказването на истории. Още повече  че авторът прави разлика между добрите истории и тези, които са автентични.
Тук Сет Годин представя пред читателите няколко идеи, които подкрепя с конкретни примери:

1. Маркетингът е свързан с разказването на история, в която хората могат да повярват.
2. Маркетолозите трябва да усетят мирогледа на клиентите си.
3.  Те трябва да съобразят историята си с този мироглед.
4. Хората обръщат внимание само на новата информация и си измислят истории, за да я осмислят.
5. Само автентичните истории оказват силно въздействие върху хората.
6. Маркетолозите не трябва да пресичат тънката граница между измислицата и измамата.

„Всички маркетолози са лъжци“ се препоръчва за всички търговски представители, които често измислят различни методи, за да постигнат целите си, предприемачи, чиито компании, изпитват затруднения по отношение на даден продукт, и всеки, който се интересува или заема позиция свързана с чудото на маректинга.

За автора
Сет Годин е автор на деветнадесет международни бестселъра, които са преведени на над 35 езика. Книгите му имат уникалната способност да променят начина, по който хората мислят за маркетинга и работата. В допълнение към писането и лекциите, той е и основател и главен изпълнителен директор на Squidoo.com. Неговият блог е най-популярният маркетингов блог в света. Преди дейността си като писател и блогър, Годин е вицепрезидент по директния маркетинг в Yahoo!, работа, която получава, след като им продава своя новаторски онлайн стартъп от 90-те години на миналия век Yoyodyne.