Литература

Нашето издателство е създадено с цел да подпомогне процеса на финансовото ограмотяване на хората в България. Издаваме книги в областта на личните финанси, себеусъвършенстването и приложната психология. Основаната идея е да има повече литература в тази сфера достъпна на български език. Книгите съдържат полезна информация, която е практически приложима и може да помогне за постигане на повече лични успехи и просперитет. Те също така ще ви помогнат да получите финансова независимост и свобода! Тази литература е така подбрана, че да може да се упражнява и прилага съвместно с консултанти на Тогедър България.
7-те закона на богатството

7-те закона на богатството

Цена: 60,00 лв.
Доставки се извършват и в чужбина
За книгата

Индивидуален план за оцеляване в новата икономика.
Благосъстоянието е неизбежно за тези, които разбират природните закони за създаването му.

Спомням си, че когато бях постигнал значително ниво на успех в бизнеса, се чудех дали всяко богатство има белези, дали има общи теми в опита на всички, които са започнали от нулата и са създали състояние. Същото ще се случи и с вас, докато поемате това пътуване до целта. “ 7-те закона на богатството” не е само вашият пътеводител, за да създадете богатство, страничните ефекти на това пътуване означават, че ще развиете 7-те способности на богатството и ще станете по-силни, по-компетентни и продуктвини личности. Ако не сте на това ниво все още, няма за какво да се безпокоите. Просто действайте все едно сте и насърчавайте тези способности постоянно, защото те създават нагласа за привличане на богатство без значение на това дали имате пари.

За автора
Бен Бенсън не просто говори за бизнес - той го изживява. Той е самоук, започва от нулата и то на два пъти. След като изгражда мултимилионна консултантска компания, която продава, пропилявайки и последното пени, той започва отначало, като работи денонощно, за да изгради империя за недвижими имоти, чието състояние днес се оценява на 55 млн. паунда. Като “вътрешен човек” от бизнеса, Бенсън има достъп до инструменти и процеси, които генерират истинско богатство. Той ще ви покаже какво да правите, но винаги обръща по-голямо внимание на това как трябва да мислите. От съчетанието личен интерес и натрупан опит Бен Бенсън се изгражда като динамичен лектор, който е изнесъл над 2000 семинара по целия свят. С него се консултират главни мениджъри на компании като Bank of Amerika, FedEX, BMW, Ford и други. Всичко, с което Бенсън се захваща, увлича хората с желание и страст да работят с него. Мисията му е да образова хората как да се отадат на живота на бизнеса. Посланието е съвсем ясно. Както Бен изтъква: “Не е достатъчно да мислите за богатството…трябва да работите за постигането му, докато това стане част от вашата ДНК”.

Читателите за книгата


Иван Калчев

"Книгата която лично мен много ме впечатли и която прилагам в живота си е ,,7-те закона на богатството'' за да бъдеш успешен в нея са описани последователно всички стъпки които трябва да извършиш за да успееш.Мисля че е възможно абсолютно всеке да бъде безгранично щастлив ако следва и извършва стъпките в нея.Препоръчвам я силно на всеки който желае щастие,финансова свобода,и спокойствие в живота си."

14.8.2018 г.

Горан Алексоски

Не спирайте да се усъвършенствате! Не спирайте да учите! Това е цялата колекция на Тогедър Академи, как да станем по добри! Голяма благодарност на Мирослав Маринов и Румен Янков!!!

10.4.2020 г.

Атанаска Цветкова

Задължително трябва да се прочете повече от един път в живота.

14.4.2020 г.

Пламен Райчев

Тази книга си е истински наръчник за реализиране на бизнес. Като се започне от начина на мислене до действията, които е нужно да направим за да сме успешни. Определено ми хареса и бих я препоръчал на всеки който има бизнес идея и се чуди как да я реализира :)

22.4.2020 г.