Специализиран семинар по управление на лични финанси

Лекторите в Тогедър Академи са професионалисти, които имат дългогодишна практика в управлението на личните финанси. Работили са с много хора и благодарение на системата, която преподават, са постигнали заложените цели. Извели са много опростен и достъпен за всеки човек модел за управление на личните финанси.

Ивелин Михайлов

Казвам се Ивелин Михайлов. Роден съм на 30 август 1977 година в гр.Горна Оряховица. Израстнал съм в честно, работливо, но бедно семейство. Още от най-ранното ми детство забелязах, че хората в семейството ми бяха нещастни. И основната причина за тъгата, караниците и недоволството бяха финансите. Тогава реших да променя нещата за мен и моето бъдещо семейство. Стана ми ясно, че за да променя резултата трябва да променя и действията си. Започнах да насочвам усилия в бизнес начинания и да отричам всичко, което гледах, че правят близките ми. Това не доведе до нужните резултати и аз изпитвах същите проблеми. Записах са да уча икономика във Варненския Икономически университет, но знанията, които получих не промениха нищо. Продължих с опитите ми за собствен бизнес и това доведе до тотален фалит.

През 2003 година реших да започна работа като застрахователен консултант и там започна моето обучение как да работя с личните финанси. Започнах да чета икономическа литература на най-големите световни специалисти в бранша, посещавах много курсове и обучения по темата в България и чужбина. Прилагах наученото докато го накарам да заработи в условията на нашата страна.

Сега на този семинар искам да споделя с вас само доказано работещите практики в областа на управление на личните финанси и да ви спестя възможните провали. Ще се радвам заедно да успеем да изградим един по-добър финансов живот за всеки посетил семинара и така да направим всеки българин успешен и щастлив човек.