Представяне

Фирма ТОГЕДЪР АКАДЕМИ ЕООД е създадена през 2009г. и регистрирана съгласно българското законодателство с правна форма „еднолично дружество с ограничена отговорност“.

ЕИК: 200854682

Седалище и адрес на управление: България, 9002, гр. Варна, ул. „Добри Войников“ № 8, ет. 1, ап. партер.

Регистрация по ЗДДС № BG200854682.

Основен предмет на дейност: Издателство на книги и книгоразпространение, организиране и провеждане на семинари и обучения.

Издателство

Издателството Тогедър Академи е създадено с цел да подпомогне процеса на финансовото ограмотяване на хората в България. Издаваме книги в областта на личните финанси, себеусъвършенстването и приложната психология. Основната идея е да има повече литература в тази сфера достъпна на български език. Книгите съдържат полезна информация, която е практически приложима и може да помогне за постигане на повече лични успехи и просперитет. Те също така ще ви помогнат да получите финансова независимост и свобода! Тази литература е така подбрана, че да може да се упражнява и прилага съвместно с консултанти на Тогедър България.

Финансови семинари

Семинарите имат за цел да ви представи цялостния модел за правилно финансово планиране и различните видове финансови инструменти, като в същото време ви предложи практически начини за изграждане на успешните финансови навици във вашия живот.

Лекторите в Тогедър Академи са професионалисти, които имат дългогодишна практика в управлението на личните финанси. Работили са с много хора и благодарение на системата, която преподават, са постигнали заложените цели. Извели са много опростен и достъпен за всеки човек модел за управление на личните финанси.

Лектор - Пламен Кънчев

Казвам се Пламен Кънчев. Роден съм на 19-ти Октомври 1980 година и съм израстнал в гр. Казанлък. От малък ме учат да се съобразявам с "реалната" действителност и най-вече да се стремя към сигурност в живота си. Действията ми в тази посока бяха изцяло базирани на общоприетите стандарти - да си осигуря добър доход; да притежавам собствено жилище, което да изплатя възможно най-бързо - дори това да бъде на цената на ограничения; да създам семейство; да осигуря добър стандарт на живот за себе си и за семейството си; да съм професионалист в работата си. Средата в която се развивах имаше сходни разбирания за живота, което ми даваше увереност, че съм на прав път.

Първото ми образование е инженерно, след което преминах следдипломна квалификация по застрахователен мениджмънт и финанси. Започнах кариерата си в сферата на Информационните Технологии - като програмист, и бързо се развих като висококвалифициран специалист и ръководен кадър. През 2007 година ме потърсиха за работа в чужбина, благодарение на което дохода ми щеше значително да се увеличи. Реших да отида, за да мога да изплатя ипотечния си кредит и лизинга на новия си автомобил. Така, за по-малко от година, щях да мога да се върна за постоянно в България, и нямаше повече да мисля за кредити и задължения.

Значително по-високият доход провокира желание в мен да получа повече информация за финансите, вследствие на което в края на същата година успях да посетя семинар в тази посока. Това, което ми направи най-голямо впечатление бе - още с колко много информация не съм запознат в тази посока. Така реших да започна да чета препоръчаната ми литература от вече успешни хора. Благодарение на няколкото книги, които прочетох установих, че цял живот съм подтискал желанието си за успех, и че вследствие на постигането на един сравнително добър стандарт на живот за България, съм спрял да търся възможност да се развивам и израствам. Хората около мен също не търсеха такива възможности, така че аз нямаше как да знам, че има такъв път на развитие.

След известно проучване намерих компания, в която да мога да постигна желания от мен успех в разумен срок от няколко години. Взех решение да сменя изцяло посоката си на развитие - подадох предизвестие за напускане и започнах изцяло от нулата да се развивам в напълно различна сфера и бранш. Благодарение на работата си в новата компания, успях да получа добре структурирани знания по посока на финансите. В процеса на своето развитие започнах да прилагам принципите описани от успешните хора, независимо от сериозните финансови затруднения в които изпаднах - поради новата ми сфера на дейност и липсата на твърдо заплащане. В действителност успях да спазя всички правила - въпреки, че не можех да намаля значително нито текущите си разходи, нито стандарта на живот, който вече водех.

Благодарение на спазването на цялостният модел за управление на личните ми финанси успях да постигна финансова стабилност и свобода само за няколко години, а през периода в който прилагах тези принципи постепенно се превърнах в един от най-успешните професионалисти в сферата на финансите и застраховането.

plamen.kanchev@together.bg

Лектор - Ивелин Михайлов

Казвам се Ивелин Михайлов. Роден съм на 30 август 1977 година в гр.Горна Оряховица. Израстнал съм в честно, работливо, но бедно семейство. Още от най-ранното ми детство забелязах, че хората в семейството ми бяха нещастни. И основната причина за тъгата, караниците и недоволството бяха финансите. Тогава реших да променя нещата за мен и моето бъдещо семейство. Стана ми ясно, че за да променя резултата трябва да променя и действията си. Започнах да насочвам усилия в бизнес начинания и да отричам всичко, което гледах, че правят близките ми. Това не доведе до нужните резултати и аз изпитвах същите проблеми. Записах са да уча икономика във Варненския Икономически университет, но знанията, които получих не промениха нищо. Продължих с опитите ми за собствен бизнес и това доведе до тотален фалит.

През 2003 година реших да започна работа като застрахователен консултант и там започна моето обучение как да работя с личните финанси. Започнах да чета икономическа литература на най-големите световни специалисти в бранша, посещавах много курсове и обучения по темата в България и чужбина. Прилагах наученото докато го накарам да заработи в условията на нашата страна.

Сега на този семинар искам да споделя с вас само доказано работещите практики в областа на управление на личните финанси и да ви спестя възможните провали. Ще се радвам заедно да успеем да изградим един по-добър финансов живот за всеки посетил семинара и така да направим всеки българин успешен и щастлив човек.

 ivelin.mihaylov@together.bg