Будна гражданка дари книги на училищна столична библиотека

Радостина Гладкова е името на жената, която направи дарение на книги за децата от 60. ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ в квартала, където живее в гр. София.

Тя вярва, че за да се развиват, хората трябва да се разбират и да общуват добре, което си е плод и на добра образователна програма, включваща допълнителна и достъпна литература, освен задължителната в училище. Това беше и нейният мотив да дари книги от „Тогедър Академи“, които тя лично е изпитала и приложила в живота. Списъкът на избраните от Радостина книги с помощта на асистент от издателството включва:  „Най-богатият човек във Вавилон“, „Добрият късмет“, „Цената на вятъра“, „За успеха“, „Всичко наготово“, „Научи как се учи“, „5-те стъпки за успех“. „Тогедър Академи“ е частна школа, която образова чрез издаването на подходяща литература в областта на социалната психология, управлението на лични финанси, икономика и предприемачество, а отделно лектори – практици с опит, водят обучения по дадените теми (реално и виртуално). Сред колекцията от книги има и такива, които са подходящи за деца.

Благодарим на г-жа Кръстева, директор на 60. ОУ „Св. св. Кирил и Методий“, за любезното посрещане и си пожелаваме все повече да стават училищата, които насърчават четенето. Поздравяваме Радостина за благородния жест да разшири света на децата, като им подари мъдростта на книгите. 

Не е задължително да си „успешен“, ако четеш, но определено не оставаш безразличен, когато го правиш.


Коментари

{{itemsCountMessage}}


{{parentComent.createdBy.name}}

{{parentComent.date }} {{parentComent.time}}

Коментарът е премахнат поради нарушаване на правилата

{{parentComent.text}}

Напишете коментар

Вашите имейл и телефон няма да бъдат публикувани

{{errorMessage}}
За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата
ВХОД
{{child.createdBy.name}}

{{child.date}} {{child.time}}

Коментарът е премахнат поради нарушаване на правилата

{{child.text}}

{{errorMessage}}
За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата
ВХОД